Sund Kost >> Kost

Hvilken Slags Mad får Børn til at tage på i Vægt?

Skrevet af Jody Braverman; Opdateret: 06 December, 2018

Med så meget media fokus på dagens voksende fedmeepidemi, kan det være overraskende at finde ud af, dit barn er undervægtig. Genetiske faktorer, medicin, hormonelle eller fordøjelses problemer, allergi og kræsne spisevaner kan alle resultere i at dit barn ikke at måle op på skalaen. At supplere dit barns kost med højt kalorieindhold, nærende fødevarer, der smager godt, kan hjælpe hende sat på nogle pounds.

Sprede nøddesmør

Møtrik butters er nogle af de sundeste, højt kalorieindhold fødevarer rundt, og børn elsker dem. Nødder er en glimrende kilde til næringsstoffer børn har brug for, herunder E-vitamin, protein og sunde umættede fedtstoffer. 2 spsk servering af almond butter har næsten 200 kalorier og 18 gram fedt. Solsikke frø smør er et andet barn favorit, og det er sikkert for børn med møtrik allergi, så længe det er behandlet i en møtrik-fri anlæg. To spiseskefulde solsikkeolie smør også har omkring 200 kalorier og 18 gram fedt.

Vælg Sødmælk Yoghurt

Chock-fuld af calcium til voksende knogler, og er rig på probiotika til tarm sundhed, sødmælk, yoghurt, er en nærende kilde til ekstra kalorier til din undervægt barn. Græsk yoghurt er en smule højere i kalorier end almindelig yoghurt med 120 pr kop. Hvirvel i en skiver banan og en spiseskefuld honning for ekstra 170 kalorier.

Smugkig i Avocado

Ganske vist, avocado må ikke top de fleste børn' lister over foretrukne fødevarer. Dog, de er en sund kilde til ekstra kalorier og sunde fedtstoffer, og de er nemme at skjule, når det blandes med andre lækre fødevarer. En avocado har omkring 230 kalorier og 21 gram fedt, afhængigt af dens størrelse. Prøv at blande det i en smoothie med græsk yoghurt, honning og jordbær, eller blander det med semi-sød chokolade, kakao pulver, cashew mælk og en lille smule ahornsirup til en cremet chokolademousse.

Tilsæt Lidt Olivenolie

Kun 1 spiseskefuld af olivenolie pakker 120 kalorier. Enhver mulighed for at tilføje oliven olie – eller anden sund olie – for at dit barns mad er en mulighed for at øge sit kalorieindtag. Dryp det over pasta marinara, tilføje ekstra til hummus eller anret det på hele korn brød.

Bunke på Ost

Dette er en no-brainer. Efter alt, hvad barnet ikke kan lide ost? Parmesan ost er højest i kalorier med 120 per ounce, så top dit barns pastaret med en ekstra skefuld. Cheddar ost er en tæt andenplads med 115 kalorier per portion. Gøre en smattet grillet ost sandwich på hele korn brød for en snack efter skole, eller tjene et par skiver med skær æbler og cashewnødder.

Om Forfatteren

Jody Braverman er en professionel forfatter og redaktør, der er baseret i Atlanta, GA. Hun modtog en Bachelor i engelsk fra University of Maryland, og hun er certificeret personlig træner, fitness ernæring specialist, og yogalærer. Hun har skrevet til forskellige online-og trykte publikationer, herunder Livestrong.com, SFGate, Healthfully, og Chron.com. Besøg forfatteren på www.JodyBraverman.com.

ADVERT

Mest populære