Sund Kost >> Ernæring

Hvilken Slags Ost Er Godt for et Højt Protein-Low Carb Diet?

Skrevet af Aglaee Jacob; Opdateret November 21, 2018

Selv om nogle mejeriprodukter som mælk og yoghurt er høj i kulhydrater, gæringen, der kræves for at producere ost reducerer mængden af kulhydrater, den indeholder for at gøre det egnet til en low-carb diæt. Hvis du forsøger også at øge dit protein indtag, er nogle typer af oste kan være bedre muligheder for at tilføje til din low-carb high-protein kost for at hjælpe dig med at opfylde din makronæringsstoffer mål.

Højeste Indhold Af Protein

Ost med et lavt vandindhold har en tendens til at indeholde mere protein per portion. Parmesan ost, har det højeste indhold af protein af alle oste, med 10 gram protein per ounce. De fleste andre oste indeholder et gennemsnit på 6 til 7 gram protein per ounce, uanset om du vælger cheddar, Brie, Gouda, blå ost eller mozzarella. Stol ikke på, ost, pålæg, hytteost og ricotta ost til at øge dit protein indtag, fordi disse fødevarer har nogle af de laveste proteinindhold, med mindre end 3 gram protein per ounce.

Laveste Carb Indhold

Jo længere tid en ost er alderen, desto lavere indhold af kulhydrater vil være. I løbet af den aldrende proces, bakterier gære de kulhydrater, der findes i mælk til at producere ost. Undgå oste, som stadig kan indeholde en betydelig del af de kulhydrater, der naturligt findes i mælken. Det samme oste, der er høj på protein har også den laveste indhold af kulhydrater. For eksempel, Brie og gedeost er 0,3 gram kulhydrat pr ounce. Blå ost, cheddar ost har omkring 0,4 gram kulhydrat per ounce, og Parmesan ost er omkring 0,9 gram i samme portionsstørrelse. Fødevarer, der indeholder mindre end 1 gram kulhydrater pr servering anses for at være meget lav i kulhydrater.

Oste, For At Undgå

For at hjælpe dig med at nå dine mål i form af makronæringsstoffer nøgletal, undgå ost, margarine, fløde, ost, hytteost og ricotta ost. Disse oste indeholder mindre end 3 gram protein per ounce, hvilket er mindre end halvdelen af, hvad der er fundet i de fleste oste. Selv om deres indhold af kulhydrater er stadig lav, på omkring 1 gram per ounce, mange mennesker forbruge dem i større mængder, der kan tilføje op til en betydelig mængde af kulhydrater. For eksempel, selv om 1 kop hytteost indeholder 14 gram protein, indeholder den også næsten 10 gram kulhydrater.

Høj-Protein Low-Carb Teatralsk Ideer

Ost er et godt fødevarer til at føje til din kost for at øge dit protein indtag uden at det påvirker dit carb indtag. For eksempel, kan du smelte en skive eller to af cheddar ost over kød bøffer, tjene din bøf med en blå ost sauce eller tilføje revet ost til din kylling salat. Prøv at tilsætte revet Parmesan til mosede blomkål for en lækker high-protein low-carb erstatning for kartoffelmos. Du kan også drys Parmesanost over dampet broccoli eller tilføje mozzarella ost til din morgen vegetabilske omelet.

Om Forfatteren

Aglaee Jacob er en registreret diætist. Hun har erfaring med at arbejde med mennesker, der har diabetes, hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk og fedme. Jacob har opnået en bachelor of science og master of science, både i ernæring, fra Laval Universitet i Quebec City, Canada.

ADVERT

Mest populære