Sund Kost >> Andre

Holde Din Triglycerider i Check

Oversigt

Din triglycerider har en afgørende indflydelse på din sundhed, og hvis du er ligesom mange mennesker, du ikke kan være helt sikker på, hvad de er. Triglycerider er en type fedt, der ligger i fedtvæv og i din blodbanen. Når du forbruge overskydende kalorier, er disse kalorier omdannes til triglycerider, som er gemt og brugt som energi, når dit kalorieindtag falder kort. Mens denne fysiologiske proces er beregnet til at holde dig i live, det kan have skadelige virkninger på dit hjerte sundhed.

Siri Stafford/Photodisc/Getty Images

Definition af Triglycerid-Niveauer

Triglycerid-niveauer er normalt måles under en faste lipid-profil blodprøve. Normal triglycerid-niveauer falder til under 150 milligram per deciliter. Når triglycerid-niveauer falder mellem 150 til 199 milligram per deciliter, de er kategoriseret som borderline høj. Triglycerid-niveauer mellem 200 og 499 milligram per deciliter er høj, og triglycerid-niveauer, der overstiger 499 milligram per deciliter er klassificeret som meget høj.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kan Kirsebær Sænke Triglycerider?

Ifølge en undersøgelse udført af University of Michigan Hjerte-kar-Center, tærte, kirsebær kan hjælpe med at reducere triglycerider niveau, og at reducere inflammation, der er forbundet med hjertesygdomme og diabetes. For at høste disse fordele, du ville have til at forbruge 1.5 kopper tærte kirsebær om dagen. Dette svarer til omkring 18 til 22 individuelle kirsebær. University of Michigan undersøgelse blev udført på rotter, ikke mennesker. For at gøre definitive udsagn om effekten af kirsebær på triglycerid niveauer i mennesker, ville forskerne er nødt til at udføre en undersøgelse med mennesker som forsøgspersoner.

George Doyle/Stockbyte/Getty Images

Kan Kulhydrater Øge Triglycerider?

Raffinerede kulhydrater, såsom hvidt brød og hvid pasta og fødevarer med simple sukkerarter, såsom cookies, is, slik og chokolade, kan markant øge triglycerid-niveauer, fordi de omdanner til sukker i kroppen meget hurtigere end andre fødevarer. Når du vælger kulhydrater, vælge fuldkorn, brune ris, byg og couscous over raffinerede kulhydrater og undgå sukkerholdige fødevarer og drikkevarer.

Liquidlibrary/liquidlibrary/Getty Images

Betyder Fiber Hjælpe Triglycerider?

Fiber hjælper med at sænke dit triglycerid-niveauer indirekte ved at fylde dig op, uden at tilføre en masse kalorier i din kost. Dette hjælper med at forhindre overspisning og snacking på fødevarer, der øger triglycerider, som kiks og slik. Vælge fødevarer som bønner, frugter, grøntsager, havreklid-og græskarkerner. Øge dit indtag af vand sammen med din fiber indtagelse. Dette kan reducere ubehagelige mave symptomer, såsom oppustethed og gas.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kan Spise Nødder Lavere Din Triglycerider?

Nødder er ofte udstødt, fordi dieters knytte deres højt fedtindhold med vægtstigning. Mens det er rigtigt, at du skal styre dine portionsstørrelser, når snacking på nødder, de er faktisk mere gavnlige end skadelige. Nødder indeholder umættede fedtstoffer, der kan medvirke til at sænke triglycerid-niveauer, samt LDL eller "dårlige kolesterol" - niveauer. Omfatter nødder i din daglige kost, men holde dine portioner omkring 1/4 cup.

Ryan McVay/Photodisc/Getty Images

Kan Juicing Hæve ens Triglycerider?

Så længe du følge et par retningslinjer, juicing vil ikke øge triglycerid-niveauer. Gør dit bedste for at gøre din egen juice. Store-købte juice normalt indeholder tilsat sukker eller koncentreret saft, gerne saft og druesaft, at øge indholdet af sukker. Uanset om det er naturligt sukker eller kunstige, sukker, vil øge triglycerider. Juicing grøntsager sammen med frugt giver dig volumen du vil, uden at tilføje en masse sukker. Når du foretager en frisk juice, tilføje flere grøntsager, der har et lavt sukker, og kun et eller to stykker frugt aroma.

Billeder.com/Fotos.com/Getty Images

Gør Niacin Arbejde for Triglycerider?

Niacin, også kaldet nicotinic acid, er en tredobbelt whammy, når det kommer til hjerte sundhed. Det sænker triglycerid-niveauer, sænker LDL-kolesterol og hjælper med at øge HDL eller "god kolesterol" niveauer. Når det bruges som et triglycerid medicin, niacin er ofte ordineret i høje doser. Du bør ikke selv-medicinerer ved at tage høje doser af supplerende niacin eller B-vitamin-3 fås hos din lokale stof butik. Brug niacin kun under tilsyn af din læge.

Comstock Images/Comstock/Getty Images

Hvor Lang tid til at Klare Triglycerider Fra Blodet?

Fordi din krop omdanner overskydende kalorier i triglycerider, mængden af triglycerider i blodet kan variere i løbet af dagen. Når du spiser, en type af lipoprotein, også kaldet chylomikroner, afhente triglycerider og bære dem til din muskel-og fedtceller. Her, de chylomikroner er brudt ned og fedtsyrer, som er udgivet i cellerne. Denne proces reducerer mængden af triglycerider i blodet inden for få minutter. Inden for få timer, triglycerider er fjernet fra blodet. Hvis du har et højt trigylceride niveauer på grund af mange års usund spise og overspisning, kan det tage uger eller måneder for trigylceride niveauer til lavere til sund intervaller.

Medioimages/Photodisc/Photodisc/Getty Images

Gør Sesamfrø Øge Triglycerider?

Sesamfrø indeholder stoffer, som kaldes phytosteroler, eller plantesteroler. Mens disse stoffer ligner kolesterol strukturelt, tilføje dem til din kost kan faktisk bidrage til at sænke triglycerider og LDL niveauer. Andre nødder og frø indeholder plantesteroler, så godt, selv om sesam frø er den rigeste kilde, der tilbyder ca 400 mg per 100 gram.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Ikke Spiser Lam Sænke Triglycerider?

At spise lam kan ikke sænke triglycerider. Det har den modsatte effekt. Lam er klassificeret med andre former for kød, såsom oksekød, svinekød og kalvekød, som er højt indhold af mættet fedt. Når man spiser til lavere triglycerid niveauer, undgå lam og andre former for kød, der indeholder masser af mættet fedt. Vælg magert kylling, kalkun eller fisk i stedet.

Hemera Teknologier/Fotos.com/Getty Images

Gør Palmesukker Hæve Triglycerider?

Palmesukker er et alternativ sødemiddel fremstillet af sugar palm og kokospalmer. Også kaldet kokos sukker, raffinerede sødemiddel påvirker din triglycerider på samme måde som almindelig hvid sukker-ved at hæve dem. Selv om palm indeholder antioxidanter, som kan beskytte din krop fra kræftfremkaldende frie radikaler, det er ikke et sundt alternativ, når de forsøger at sænke triglycerid-niveauer.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Ikke Olivenolie Sænke Triglycerider?

Som sesam -, oliven-olie indeholder polyfenoler, der kan hjælpe med at sænke triglycerid-niveauer. I en undersøgelse offentliggjort i "Annals of Internal Medicine," mænd, der blev givet 25 ml olivenolie hver dag i to uger oplevet en gennemsnitlig triglycerid fald på 0,9 milligram per deciliter. Ifølge undersøgelsen, ekstra jomfru sorter har større effekt på at sænke triglycerider end deres raffinerede kolleger.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Gør Hørfrø Indtag Reducere Triglyceridniveauer?

Hørfrø, som er udvundet fra planten Linum usitatissimum, anvendes til behandling af mange betingelser fra høje triglycerider til rheumatoid arthritis og tørre øjne. Medline Plus bemærker, at der ikke er tilstrækkelig videnskabelig dokumentation til at afgøre, om det er effektiv for nogen af disse betingelser, herunder høje triglyceridniveauer.

Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images

Ikke At Spise Avocado Hjælpe Med At Reducere Triglycerider?

Avocado sandsynligvis bidrage til at reducere triglyceridniveauer på grund af deres høje umættede fedt indhold. En undersøgelse offentliggjort i den Mexicanske tidende "Archivos de Cardiologia de Mexico" viste, at rotter, der fik avocado som en del af deres daglige kost oplevet en 27 procents fald i plasma-triglycerid niveauer. Selv om mere forskning er nødvendig for at bestemme den nøjagtige virkning på mennesker, er det sandsynligt, at denne positive effekt oversætter.

Jupiterimages/liquidlibrary/Getty Images

Kan Spise Stegt Kylling Hæve Triglycerider?

Stegt kylling er den model af, hvad ikke at spise, når du er bekymret om din triglycerid-niveauer. Den mørke kød af kylling, ben og lår indeholder mættet fedt, som bidrager til øget triglycerider. Stegt kylling er normalt paneret med hvidt brød krummer, der fungerer som sukker i kroppen, øge triglycerid-niveauer hurtigt. Faktor i den mættede fedt fra olie, hvor kyllingen er dyppet, normalt vegetabilske eller raps, og din triglycerider blive sky high.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kan Spise Mindre, Mere Hyppige Måltider Hjælpe Med At Sænke Triglycerider?

Spise, mindre, mere hyppige måltider i stedet for tre store måltider kan hjælpe med at sænke triglycerid-niveauer. University of Wisconsin Sundhed bemærker, at større måltider generelt øge triglycerid-niveauer mere end små måltider. Dette er fordi, når du spiser store måltider, du har en tendens til at fortsætte med at spise, selv når du er fuld. De overskydende kalorier du tage med, er omdannet til triglycerider og lagres i din krop. Når du spiser små måltider i løbet af dagen, du bliver tilfreds uden at overspise.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære