Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Holde Protein Pulver Fra Sammenklumpning

Skrevet af Jody Braverman; Opdateret November 28, 2018

En plejende protein drink eller shake er den bedste måde at tanke op efter en træning, men klumpet, kalkholdig proteinpulver i din drink er ikke appetitvækkende. Nogle mærker af proteinpulver få blandet bedre end andre, så prøv et par forskellige mærker, indtil du finder en du kan lide. Derefter investere i en god blender eller en protein shaker-cup for at få glat konsistens, du ønsker.

Sætte i en blender eller shaker-cup den anbefalede antal scoops proteinpulver som anvist af produktets mærkat.

Hæld en passende mængde af din ønskede flydende -- vand, mælk eller juice. Hvis du laver en smoothie, tilføj is og frisk frugt til blenderen, hvis det ønskes.

Luk det øverste af shaker-cup eller blender, og sørg for, at det er sikkert. Ryst shaker-cup kraftigt i 30 sekunder og derefter åbne låget for at undersøge sammenhængen. Hvis der stadig er klumper, fortsætte med at ryste. Hvis du bruger en blender, puls ingredienser flere gange, og derefter blande uafbrudt i 30 sekunder, indtil grundigt blandet.

Tip

Du kan også tilføje protein pulver til varme drikkevarer, suppe og havregrød. Fordi du tilføje pulver til en varm væske, du ikke har brug for at ryste eller blend det. Rør rundt indtil det er opløst.

Advarsel

Medmindre du træne energisk og løfte vægte eller bruger protein shakes som måltid udskiftninger under tilsyn af din læge, er du sandsynligvis ikke har brug for at supplere din kost med protein. Overskydende protein bliver lagret i kroppen som fedt, som fører til vægtøgning. Tal med din læge om, hvorvidt protein shakes bør have en regelmæssig sted i din kost.

Om Forfatteren

Jody Braverman er en professionel forfatter og redaktør, der er baseret i Atlanta. Hun studerede kreativ skrivning på American University of Paris og modtog en Bachelor i engelsk fra University of Maryland. Hun har også modtaget personlig træner certificering fra NASM og hendes 200 timers yoga lærer certificering fra YogaWorks.

ADVERT

Mest populære