Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Holde Strygejern Næringsstoffer i Spinat, Når Madlavning

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret: December 02, 2018

Madlavning spinat bryder ned anlæggets cellulære vægge og øger biotilgængeligheden af næringsstoffer som jern, som er et vigtigt mineral, som styrker dit immunforsvar og fremmer ilt overførsel mellem celler. En 1-cup servering af rå spinat giver omkring 0,8 milligram jern, der henviser til, 1/2 kop kogt spinat har 3,2 mg jern. Kogende spinat i mere end 25 minutter, som blev anbefalet i nogle 19th århundrede, kogebøger, er ikke det svar, som vand kan igle næringsstoffer fra bladene.

Sted friske spinat blade i et dørslag. Pick gennem bladene og kassere ethvert slimet eller visne dem. Skyl de resterende spinat grundigt med koldt vand. Ryst dørslag, som du skylle at flytte blade rundt og sikre, at alle rester skyller væk.

At måle mængden af spinat du ønsker at forbruge. En 1-cup del af friske spinat blade kokke ned til lidt under 1/3 cup, så det tredobbelte beløb, hvis du gerne vil spise en kop kogte grønne.

Tilføje en lille mængde af olivenolie eller vand til en forvarmet pande. Olie vil forhindre stikning den bedste, men det gør tilføje fedt og kalorier. Vand vil arbejde, også.

Sted den målte del af spinat blade i gryde med olie til at sautee dem, eller tilføj dem til vand. Rør de blade, mens de lave mad, og så tjene dem. Spinat er kogt, når bladene en dybere grønne og visne lidt. Det viser slimede, når overkogt.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Friske spinat blade

  • Salatslynge

  • Pande eller gryde

  • Oliven olie eller vand

Tip

Spinat blade har bløde, naturlige smag, der kombinerer godt med de fleste friske krydderurter og tørrede krydderier. Rødvin, balsamico og citron saft er også velsmagende på spinat blade.

I stedet for at sautering spinat blade i olie eller madlavning dem i vand, kan du føje dem til suppe eller gryderet nær slutningen af tilberedningstiden. Suppen, som koger dem vil fange alle næringsstoffer, der igle ud af bladene.

For at holde sig frisk spinat fra hurtigt at gå dårligt, skyl den, pakke den i fugtige papirservietter og sæl det i en pose. Placer posen i skarpere skuffe af dit køleskab.

Advarsel

Hvis du er bekymret for, at du har en jernmangel, skal du kontakte din læge med det samme. Han eller hun kan hjælpe dig med at ændre din kost og anbefaler kosttilskud for at holde din krop næring.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære