Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Holde Ost Fra Sammenklumpning i Supper

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret November 21, 2018

Suppe er den ultimative comfort food, og en ost-baseret bouillon bringer det til højden af fløjlsagtig himlen. Det er desværre ikke alle osten sammen dåne lige ind i din suppe. Nøglen til at få en ubesværet glat ost suppe ligger i at vælge den rigtige ost, prepping det korrekt, hjælper det obligation til flydende og tilføjer lidt syre til at hjælpe med at bryde det ned. At og anvendelse af lav, langsom varme vil have din gryde fyldt med boblende, klump-gratis godhed på ingen tid.

Vælg den Rigtige Ost

Matchende smag af din ost til resten af dine ingredienser er vigtige, men det er endnu mere afgørende at være opmærksom på tekstur. Det kan være fristende at sætte fut i en traditionel italienske bryllup suppe med nogle udsøgt alderen Parmesan, men hvad du vil ende op med, er en kandidat til suppe skilsmisse domstol. Meget tør i alderen oste ikke smelte godt på alle, fordi deres vandindhold er simpelthen for lavt. Nogle cremet, mild ost også strække sig ind i strengene i stedet for at smelte, hvilket er grunden til, at man sjældent ser en mozzarella-baseret suppe. Den bedste ost i supper er høj i fugt og har en lavere smeltepunkt, sådan som medium til at skarpe cheddar, fontina, Gruyere og Schweiziske.

Giv det et Toss

Tilføjelse af ost, alle på én gang for at varme væsken kan forårsage, at det klumper sig sammen, så når du foretager en ost suppe, det er bedst at riv osten først. Frisk ost er bedst, fordi pre-strimlet ost kan indeholde stabilisatorer, der kan gøre dem sværere at smelte. Når du har revet mængden af ost, du vil bruge, skal kaste den med et drys af majsstivelse. Du behøver ikke meget, ca 1 spsk for hvert kilo revet ost. Dette vil hjælpe med at binde osten til den er flydende i suppe og vil ikke påvirke smagen.

Lad det koge det Ned

En af de enkleste fejl nye kokke laver, når at smelte ost vender varmen for høj. Temperaturer over ca 150 F nedbryde protein obligationer i osten giver mulighed for meget af sin fugt at undslippe. Bringe din suppe til en lav og lad det simre blidt kaste i en lille håndfuld af ost ad gangen. Pisk eller rør i suppen, indtil hver håndfuld ost er helt smeltet og indarbejdet før du tilføjer den næste.

Sprut det Op

Bortset fra upping smag faktor, vinsyre i vin er med til at nedbryde proteiner i ost, mens tilsætning af vand til at holde dette i at ske alt for hurtigt. Øllet har en lignende effekt, hvilket er grunden til, cheddar øl suppen er så lækker. Der tilsættes alkohol lidt ad gangen, omrøring, som du går. Hvis du ønsker at undgå alkohol, som tager længere tid at koge end de fleste mennesker tror, prøv med et par dråber citronsaft.

Drys det På

Nogle supper ikke optage ost i bunden flydende, men kræver det at blive drysset på toppen. Kylling tortilla soup kommer til livet med et drys af colby jack eller smuldrer af salt cotija ost. Ost bruges som topping tendens til ikke at optage fuldt ud, så bare prøv at få fat i en smule på din ske med hver bid. Og hvis du virkelig ønsker at Parmesan på din italienske bryllup suppe, kaste en Parmesan skorpe i de sidste fem til 10 minutter af tilberedningen og derefter fiske det tilbage før servering, i stedet for bare drys nogle på toppen.

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære