Sund Kost >> Kost

Hvad skal du Gøre, hvis Du Kun Spiste en Masse

Skrevet af Alissa Fleck; Opdateret December 27, 2018

Vi har alle været der, Du skal bare scarfed ned til et stort måltid og nu du ikke føler dig så varmt. Den impuls, der kan være i at ligge ned og sove den ud, men det ville være dårlige nyheder for dit fordøjelsessystem og ville sikkert gøre dig føle sig værre i det lange løb. Heldigvis er der nogle trin, du kan tage for at føle sig bedre så hurtigt som muligt -- og der er måder at bekæmpe trangen til at spise for meget i fremtiden.

At tage en gåtur efter at have spist et stort måltid aids din krop fordøjelse, ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2008 i "Journal of Mave-tarm-og leversygdomme." Forskere undersøgt effekten af at tage en langsom gåtur efter et stort måltid sammenlignet med at drikke espresso eller en drink efter middagen drikke. De drikkevarer, havde ingen effekt, mens du går aktivt drønede den sats mad bevægede sig gennem mave-systemer af undersøgelsens deltagere. En anden undersøgelse, offentliggjort i 2013 af American Diabetes Association, fandt, ældre og lidt overvægtige voksne' blod sukker niveauer nydt mere fra en 15-minutters gang efter hvert måltid end at tage en længere tur i løbet af dagen.

Strækker sig til Fordøjelsen

Du bør ikke umiddelbart deltage i anstrengende fysisk aktivitet efter et stort måltid, men visse strækninger og øvelser, der kan lette fordøjelsen og forebygge negative bivirkninger, såsom oppustethed, gas og forstoppelse. Når du føler dig parat til nogle lette fysisk aktivitet, skal du gøre et sæt af otte til 12 sidde-ups. Sidde-hjælper til at hjælpe med at afværge oppustethed, der er forbundet med gas. Nogle mennesker også finde øve forskellige yogastillinger til at være nyttige i at hjælpe fordøjelsen.

Du må ikke Slå Dig Op

Du har nydt dit måltid-måske lidt for meget -- men nu er skyld indstilling i sammen med følelsen af at være fuld. I stedet for at have beklager om, hvad der skete, tror om fremtiden i stedet for. Til dit næste måltid, spise noget let og sundt, men sørg for at det fylder, så du ikke ender binging senere. Snarere end at angribe dig til overspisning, kan du overveje, hvorfor du gjorde det-stress, social indflydelse, mindlessness, bekvemmelighed-og tage det med i betragtning næste gang du føler dig sulten.

Undgå Overspisning

Du kan tage skridt til at undgå overspisning i fremtiden. For det første, må ikke vente, indtil du er sultne at spise et måltid. Risikerer du at spise for hurtigt, og mere end du havde tænkt dig. I stedet spise flere små måltider i løbet af dagen, tage tid til at nyde hver bid. Din hjerne tager længere tid end din mave til at registrere, at du er fuld, så stoppe med at spise, før du føler sig fyldt. At spise et stort måltid årsager usunde toppe og dips i dit blod sukker niveauer, og overspisning til det punkt, hvor man har behov for til straks at ligge ned, kan være særligt usundt i det lange løb.

Om Forfatteren

Alissa Fleck er en medvirkende skribent for flere af fællesskabets aviser i New York City. Hun skriver boganmeldelser for et online-magasin, og er vært for en månedlig læsning-serien. Fleck har også interneret i et litterært agentur og arbejdede som et universitet, undervisningsassistent. Hun har en B. A. i engelsk og en M. F. A. i kreativ skrivning.

ADVERT

Mest populære