Sund Kost >> Ernæring

Hvordan Junk Fødevarer Påvirker Børn

Skrevet af Alissa Fleck; Opdateret December 19, 2018

Junk food kan være tiltrækkende for en række årsager, herunder bekvemmelighed, pris og smag. For børn, der ikke altid forstår de sundhedsmæssige konsekvenser af deres spisevaner med junk food, kan forekomme specielt appetitvækkende. Dog, ved regelmæssigt at indtage opfedning junk food kan være vanedannende for børn og føre til komplikationer som fedme, kronisk sygdom, lavt selvværd og endda depression, samt at påvirke, hvordan de klarer sig i skolen og i fritidsaktiviteter.

Energi og Fokus

I henhold til Kvinders og Børns Sundhed, Netværk, kosten har en betydelig virkning på børns studievaner. Junk fødevarer og fødevarer med højt indhold af sukker nedbryder energi-niveauer, og evnen til at koncentrere sig i længere perioder af tid. Energi og fokus er især vigtigt for børn i skolealderen. Børn skabt grundlaget for livslang vaner i deres ungdom, hvilket gør junk food især farligt for deres ve og vel-afrundet udvikling. Fysisk aktivitet er også vigtigt for børn i alle aldre, og regelmæssigt at spise junk fødevarer ikke indeholder de nødvendige næringsstoffer, børn har brug for tilstrækkelig energi til at engagere sig i fysisk aktivitet. En mangel på fysisk aktivitet er skadeligt for den fysiske og mentale velvære, og kan ligeledes ekskludere et barn fra kritiske sociale udvikling.

Risiko For Fedme

En undersøgelse offentliggjort i "Pediatrics" i 2004, fandt fastfood-forbruget i børn var forbundet med mange farlige prækursorer til fedme. Ifølge denne undersøgelse, at børn, der spiste fastfood var mere tilbøjelige til at forbruge en større mængde af kalorier, fedt, kulhydrater og sukker i et fastfood-måltid. De var også mindre tilbøjelige til at forbruge så meget fiber, mælk og frugt og grøntsager som børn, der ikke spiser fastfood. Børn, der forbruges mere opfedning fødevarer, mens man spiser fastfood var også sandsynligt, generelt, til at spise mere usunde fødevarer på andre måltider. Ifølge en erklæring, der er udgivet af tidsskriftet "Nature Neuroscience" i 2010, højt kalorieindhold fødevarer, kan være vanedannende, forårsager børn, der lejlighedsvis spiser fast food til at lære problematiske mønstre for at spise. Disse faktorer blev anset for at placere børn, der jævnligt spiste fast food en øget risiko for fedme.

Kronisk Sygdom

I henhold til Forebyggelse Institut, eksperter skylden junk food for stigende priser for diabetes, højt blodtryk og slagtilfælde. Stigende forekomst af kronisk sygdom påvirker børn, der regelmæssigt spiser junk food. Centers for Disease Control and Prevention forudser, hvis de nuværende tendenser fortsætter, at en ud af tre AMERIKANSKE voksne har diabetes i år 2050. Diabetes kan resultere i invaliditet og for tidlig død. Center for Food Safety bemærket i 2012, at overvægtige børn er også mere tilbøjelige til at udvikle højt kolesteroltal og hjertesygdomme senere i livet. I henhold til Kvinders og Børns Sundhed Netværk, der kan ske ændringer i børns organer, selv når de er unge, der er forbundet med sygdom i en mere fremskreden alder.

Selvværd og Depression

Selvværd og selvtillid i sig selv er især vigtigt, at børn vokser op, og jævnligt forbrugende junk food, kan have en negativ indvirkning denne følelse af selvværd. I henhold til "Børn Sundhed Club" magasin, junk food, kan påvirke et barns fysiske udvikling i skadelige måder, herunder usund vægtøgning, hvilket kan resultere i selvværd problemer. Lavt selvværd kan føre til konsekvenser som depression. Ernæringseksperter på MayoClinic.com også rapport at spise junk food, kan potentielt forårsage depression på egen hånd. Ifølge tidsskriftet "American Family Physician," depression-hvilket kan være meget farligt for børn-har negative konsekvenser for vækst og udvikling, præstation i skolen og sociale relationer og i sidste ende kan føre til selvmord.

Om Forfatteren

Alissa Fleck er en medvirkende skribent for flere af fællesskabets aviser i New York City. Hun skriver boganmeldelser for et online-magasin, og er vært for en månedlig læsning-serien. Fleck har også interneret i et litterært agentur og arbejdede som et universitet, undervisningsassistent. Hun har en B. A. i engelsk og en M. F. A. i kreativ skrivning.

ADVERT

Mest populære