Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan man kan Gå Fra en Junk Food Narkoman til Madlavning, Sunde Måltider

En kost bestående af junk food er for meget mættet fedt, kolesterol og natrium. Disse øger din risiko for hjerteanfald, stroke, og hjerte-kar-sygdomme, højt blodtryk og andre sundhedsmæssige forhold. Bliver en junk food narkoman er nemt med den bekvemmelighed af færdigpakkede og fastfood. Kick din junk food addiction og starte madlavning sund mad til at forbedre dit velvære.

Kaste Junk

Gå gennem din spisekammer og smide alt junk food. Må ikke spise det for at undgå affald, og dette er fodring af din afhængighed. Hvis du ikke kan tåle at smide det væk, give uåbnet fødevarer til en velgørende organisation. Slippe af med junk food på din arbejdsplads, i din bil og hvor som helst ellers, du har en stash. At holde junk food ud af syne, er det første skridt til at slå ud af din afhængighed.

Forberedelse

Madlavning, sunde måltider er en udfordrende opgave uden de rette ingredienser og opskrifter. Gennemse kogebøger og online-kilder for måltider, der fokuserer på sunde råvarer. Opskrifter baseret på grøntsager, frugt, magert kød, grøntsager og hele korn, der er ideelle. Vælg syv opskrifter, lav en liste over de nødvendige ingredienser og hoved til købmanden. Forbliv fokuseret på din liste, undgå snack gange og efterlader kun de ingredienser, der kræves for måltider. Gentag denne proces, når du løber tør for ingredienser og opskrifter til at forberede sig. Gemme opskrifter, du nyder især at -- at have personlige favoritter gør madlavning og sunde måltider mere givende.

Madlavning

Forberede opskrifter, som er nødvendig for den næste uge. Når du laver mad, smag det, som du går og justere krydderier til dine præferencer. Nyder sund mad er et vigtigt element i at skifte din kost. Hvis du ikke kan lide, hvad du spiser, du er mere tilbøjelige til at vende tilbage til de dårlige vaner. Package rester i lufttætte beholdere, og opbevar dem til senere. Der rester på hånden træder i stedet for hurtige junk food snacks. Lave mad til at tage på arbejde så godt. Der tilberedes mad til kommende tid vil holde dig væk fra automaten, og ud af drive-through.

At Spise Ude

Undgå junk food betyder ikke, du skal slå dine venner eller familie ned, når de invitere dig ud at spise. Men, du bør planlægge dit måltid og før du kommer til den restaurant. Find den restaurant ' s hjemmeside og vælge de sundeste måltid indstilling. Når du finde dig selv i foran af menuen, skal du indstille den til den side af bordet, og stick til din skemalagt skål. Dette forhindrer dig i at gøre usunde, impuls beslutninger. Når din mad ankommer, bede tjeneren om at placere halvdelen af det i et at-gå-container. De fleste restaurant dele er for meget for et møde. Madrester gøre en god behandling til senere, lindre dig fra madlavning dit næste måltid. At tage en pause fra madlavningen, alle nu og derefter holder dig fra at blive brændt ud.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære