Sund Kost >> Sunde Måltider

Juice Lav på Kalium

Skrevet af Susan Paretts; Opdateret: 06 December, 2018

Kalium mineral fungerer som en vigtig elektrolyt i din krop til at hjælpe med muskel funktion, nerveimpulser og væskebalance. Du har brug for denne elektrolyt til at bevare dit helbred, men hvis din læge finder grund til at foreslå, at begrænse sin indtagelse, du bliver nødt til at finde ud af, hvordan at gøre det. Heldigvis, nogle frugter og grøntsager indeholder mindre mængder af kalium end andre – nogle gange bare små mængder – så at finde en lav-kalium-juice bør ikke være et problem.

Lav Kalium I Frugtsaft

De mest almindelige lav-kalium-juice omfatter æble, grapefrugt, tranebær og grape. Ifølge United States Department of Agriculture, druesaft og grapefrugt juice indeholder kalium. Apple juice indeholder 210 milligram af kalium pr kop og en kop økologisk tranebær juice indeholder 199 milligram. Mere eksotisk juice som guava er også lavere i kalium, der indeholder omkring 250 milligram af kalium pr kop. Du kan drikke disse safter alene eller kombineres til en lav kalium drik valg. Bemærk, at frugt-juice, cocktails kan indeholde andre typer af juice, der er højere i kalium, så du altid kontrollere etiketten.

Lav Kalium Grøntsagssaft

Grøntsagsjuice er en sund kilde til antioxidanter, og du kan købe dem, tilberedt eller gøre dem friske. Mange grøntsager er lav på kalium, herunder grønkål, blomkål, agurk og selleri, der alle gøre velsmagende saft. Ifølge USDA, er udarbejdet grønkål juice har ingen kalium. Drik juice fremstillet af disse grøntsager eller en kombination af dem til en sund, lavt kalium-drik. Bemærk, at nogle grøntsager som gulerødder har et højere mængder af kalium, men er lavere i kalium, hvis kogte inden presningen. Tilberedningen tager meget af kalium ud af grøntsager.

Udvaskning Grøntsagssaft

Når det kommer til grøntsager, hvis du er bekymret om indhold af kalium, du kan udvaskes grøntsager først, før at lave frisk juice med dem. Dette er sandt selv for lavt kalium grøntsager, fordi det vil sænke deres indhold af kalium endnu mere. For at udvaske grøntsager, skræl dem og skær dem i stykker, ikke mere end 1/8 tomme tyk. Skyl grøntsagerne og læg dem i en gryde med varmt vand i forholdet 10 dele vand til én del snittede grøntsager. Tillader grøntsager til at suge til to timer, før du skylle dem i varmt vand. Det iblødsætning proces vil bidrage til at fjerne mindst nogle af kalium fra grøntsager, før du juice dem.

Frugt og Grøntsager for at Undgå

Hvis du er på udkig for at undgå høj-kalium-juice, er det bedst at undgå dem, der foretages helt eller delvist fra høj-kalium grøntsager eller frugt. Frugt som melon, honeydew melon, kiwi, mango, appelsin og granatæble er højt kalium og så er juice, der indeholder dem. Tørrede frugter har en højere kalium tæller end frisk frugt. For eksempel, sveske juice, lavet af tørrede blommer, er en høj-kalium-juice. Grøntsager, herunder rødbeder, tomater og pastinakker er højt kalium, og så er deres juice.

Daglige Anbefalede Kalium

Den anbefalede daglige mængde af kalium for en sund voksen er 4,700 milligram. Hvis din læge har bedt dig om at skære din ernæringsmæssige indtagelse af kalium på grund af sundhedsmæssige problemer, som nyreproblemer, eller hvis du tager medicin, som øger din kalium niveauer, din daglige anbefalede beløb være lavere. Altid rådføre sig med din læge om, hvor meget kalium bør du være at få per dag.

Om Forfatteren

Susan Paretts har bidraget til en række publikationer om ernæring, herunder Livestrong, Mad & Ernæring, Healthfully, virkelig Simpelt, Vores Hverdag og Houston Chronicle, blandt andre. Hendes ekspertise i at spise sundt, vegetarisk valg og økologiske fødevarer.

ADVERT

Mest populære