Sund Kost >> Sunde Måltider

Sådan Juice Gulerødder, Ingefær, Selleri og Citroner

Med et minimum af kalorier og maksimale ernæringsmæssige værdi af vægt-og en smag fyldt med sødme og et strejf af frisk mynte -- gulerødder lave et solidt fundament for en juice, der også omfatter ingefær, selleri og citroner. Saftpressere gør processen nemt: du skal blot tilføje grøntsager til beholderen, og lad maskinen gøre sin ting. Men at gøre juice, der balancerer mesterligt smag er så forskellige som selleri og ingefær kræver omhyggelig opmærksomhed til proportioner og teknik.

Balancing Base Smag

Opbygge din juice på et fundament af lige dele gulerødder og selleri dækker dine næringsstoffer og base smag tidligt og sætter scenen for den tærte citron og krydret ingefær til at komme. En 1-til-1-forhold af gulerødder for at selleri leverer sødme indrammet med den helt rigtige mængde af behagelig bitterhed. Og glem ikke, selleri blade. Normalt er forvist til composter, disse grønne perler tilføje et urte kvalitet, juice, at selleri stilke ikke.

Ved Hjælp Af Ingefær Omtanke

Ingefær pakker en masse af smag i en lille pakke. Ginger ' s citrus smag og skarp spark skiller sig ud i de mest aggressivt krydret retter -- såsom varme gryder i det nordlige Asien og karryretter i det sydlige Indien -- så ingefær nemt overhaler gulerod og selleri juice, hvis du overdrive det. Du behøver kun en skive rå ingefær, om tykkelsen af en skilling for hver gulerod og selleri stilk, for at tilføje en krydret endnu behersket støtte smag til saft.

Lysning med Citron

Når du har haft en skål med at strejf af noget særligt, du kan ikke helt sætte fingeren på, chancer er kok var færdig med en tvangsindløsning af frisk citron saft. Når det bruges sparsomt, citronsaft lysner andre varianter i retter, og binder dem sammen uden at hævde sig selv, en effekt, som du kan anvende til at gulerod, ingefær og selleri juice med lige så stor succes. En ringe mængde af friskpresset citronsaft-måske et par dråber for hver gulerod og selleri stilk -- broer kløften mellem sødme af gulerødder og mild bitterhed af selleri, men forbliver skjult bag den krydrede spark af ingefær. Du kan bruge forskellige sorter af citroner til forskellige smag, alt for. Prøv en Meyer lemon til en lav syre, lidt sød smag, eller en Perrine for et mildt sure kalk-lignende smag.

Prepping til Juicing

Tilsyneladende mindre forberedende opgaver-såsom at skrælle og trimning af grøntsager til at udvinde verdens reneste, reneste smag muligt -- har en stor effekt på smag, konsistens og næringsværdi af juice. For eksempel, hvis du benytter kun gulerod kerner-hvor sukkerarter koncentrere sig -- for juicing, du vil have maksimal sødme, men formindsket ernæringsmæssige værdi. For det bedste af begge verdener -- sødme og ernæring -- skrubbe snavs fra gulerødder, og skær 1/2 tomme fra blomstre og rod ender, før presningen. For at få den crispest smag fra selleri, blot skræl stænglerne ved hjælp af en grøntsag, skrællekniv, før presningen. Du får et friskere og renere smag fra selleri, når du fjerner sin træede, gule jakke. Groft hak gulerødder i 3/4 - 1-tommer stykker til at gøre saftfremstilling nemmere.

Om Forfatteren

A. J. Andrews arbejde har optrådt i Mad og Vin, Fricote og "BBC Good Food." Han bor i Europa, hvor han bager med vild gær, mælk geder ost og forbereder sig til Retten i Master Sommeliers niveau II eksamen. Andrews har modtaget formel uddannelse på Le Cordon Bleu.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære