Sund Kost >> Andre

Det Intime Forhold Mellem Protein og Fedt

Oversigt

Du kan tænke på protein muscle-bygning af næringsstoffer og fedt som fedt-oplagring af næringsstoffer, men protein kan fungere som et fedt under visse fysiologiske betingelser. Protein s primære rolle er at give de byggesten, eller aminosyrer, til at syntetisere strukturelle og funktionelle proteiner i kroppen. Men de aminosyrer fra muskel kan også omdannes til molekyler, der skal anvendes til energi, hvis du er undereating. Omvendt, overspisning, vil medføre ekstra aminosyrer til at omdannes til molekyler til at blive lagret som fedt.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Kan Protein Omdannes til kropsfedt?

At spise store mængder af protein, kan omdannes til fedt, især hvis du spiser for mange kalorier. En 2012 undersøgelse offentliggjort i "Journal of the American Medical Association", der viste, at folk, der overate med 1.000 kalorier per dag fået en lignende mængde af kropsfedt, uanset hvor meget protein de spiste.

Jupiterimages/Creatas/Getty Images

Gør en Protein Drik Smelte Fedt?

Protein drink selskaber kan kræve, at deres produkter smelte fedt, men ingen mad kan selektivt at reducere kropsfedt. Protein i de drinks, der kan hjælpe med at stabilisere dit blodsukker og holder dig fuld i længere tid, hvilket vil bidrage til at forhindre overspisning senere i dag. Drikker din protein kan også være en bekvem måde at forbruge de næringsstoffer. Ikke desto mindre protein shakes skal være en del af en reduceret kalorieindhold kost og motion rutine til at udløse krop-fedt tab.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Protein Og Fedt i en Filet Mignon?

Protein og fedt indhold vil variere lidt afhængigt af hvor meget fedt der er klippede den filet mignon. En kogt 3-ounce del af filet mignon helt trimmet af overskydende fedt har 185 kalorier, 9 gram fedt og 23 gram protein. Forlader på 1/4 tommer fedt øger kalorie indhold til 269 kalorier, 20 gram fedt og 21 gram protein i et 3-ounce del.

PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images

Kan Protein Anvendes som et Produkt af Fedt Stofskifte?

Når du spiser en bøf, dit fordøjelsessystem nedbryder proteiner til aminosyrer, som din krop bruger som byggestene for enzymer, visse hormoner, antistoffer i dit immunsystem og strukturelle proteiner, som dem, der gør musklerne op. Nogle af aminosyrerne kan konverteres til et molekyle kaldet acetyl coenzym A. Hvis den cellulære energi, eller ATP, niveauer i din krop er høj, acetyl coenzym A vil gå gennem en række trin til at blive konverteret til fedt væv. Hvis ATP er lav, acetyl coenzym A vil gå gennem trinene til at producere ATP og/eller ketonstoffer.

Jupiterimages/Polka Dot/Getty Images

Gør Overskydende Protein Bliver Lagret Som Fedt?

Nogle mennesker kan spise store mængder protein i håb om at få muskel vægt. Træning, især styrketræning, øger dit proteinbehov ved at nedbryde muskelvæv. Hvis du spiser overskydende protein, mens styrketræning, nogle af protein vil gå i retning af at reparere og bygge flere muskler. Men efter bruger din krop hvad den har brug for, det vil konvertere overskydende aminosyrer i molekyler, der er i sidste ende lagres som fedt væv. At spise uforholdsmæssigt store protein uden at udøve vil ikke opbygge muskler.

Hemera Teknologier/PhotoObjects.net/Getty Images

Hvor Mange Kulhydrater, Fedt og Protein, Du Spiser Dagligt for at Tabe sig?

Spise færre kalorier, end du forbrænder, er det primære middel til at tabe sig. Men 2012 en undersøgelse i Journal of American Medical Association, viser, at en reduceret kalorieindhold kost med 40 procent kulhydrat, 40% fedt og 20 procent protein brændt 150 flere kalorier om dagen end en kost med 60 procent kulhydrat, 20% fedt og 20 procent protein. Dette tyder på, at en lavere andel af kulhydrat kan give et lille boost metabolisme uden kolesterol eller stress-hormon niveau stiger observeret med en 10-procent kulhydrat kost, hvilket gør det til et ideelt vægttab kost.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Ikke Fedt & Protein Bliver Omdannet Til Glukose?

Glucose brændstoffer, de fleste af væv i din krop og er den primære kilde til brændstof din hjerne og blod celler. Din krop har mekanismer til at sikre, at dit væv, har nok glucose på alle tidspunkter. Kulhydrat opdeling er den mest effektive måde at producere glucose. Når din kulhydrat butikker er lav, som i løbet af en overnight hurtigt, din krop kan gøre glucose ved at nedbryde fedt fra dine fedtdepoter og aminosyrer fra muskel protein.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kan Spise store Mængder af Protein Hjælpe Dig med at Tabe Fedt?

Forbrugende tilstrækkelig protein er vigtig for din krop til at fungere korrekt og vedligeholde muskelmasse. Men at spise mere protein, end din krop har brug for, vil ikke hjælpe dig med at tabe fedt. Spise flere kalorier, end din krop har brug for-fra protein, kulhydrater eller fedt-vil få dem til at blive lagret som fedt. Spise en høj andel af protein under træning og vedligeholdelse af den samlede kalorie underskud, der vil hjælpe dig med at tabe fedt.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Gør Kobber Hjælpe Omdanne Fedt og Protein Til Energi?

Kobber findes i den mitokondrielle enzym, der er ansvarlig for at producere ATP. Da fedt og protein opdeling i ATP kan kun være afsluttet i mitokondrierne, kobber, der er afgørende for denne proces. Kobber er en strukturel komponent af flere enzymer, som er involveret i nedbrydningen af proteiner i tarmen, samt nedbrydning af aminosyrer i blodet og kroppens væv.

Visage/Stockbyte/Getty Images

Gør Maven Absorbere Alkohol, Protein og Fedt i store Mængder?

De fleste af kroppens alkohol, protein og fedt absorption sker i tyndtarmen, med den mave, der spiller en minimal rolle. Mindre end 5% af den alkohol, du indtager, er absorberet i den øvre mave-tarmkanal, som inkluderer tunge, mund, spiserør og mave. Enzymer i maven delvist at nedbryde protein, men et andet sæt af enzymer i tyndtarmen, skal fuldføre fordelingen proces, før din tarmens celler kan optage protein. Endelig, selv om en mave enzym, der kan nedbryde kort - og medium-kæde fedtsyrer, de langkædede fedtsyrer skal nedbrydes og optages i galde salt miceller i tyndtarmen.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Kan Protein træde i Stedet for Kulhydrater og Fedt i Din Krop?

Protein er vigtigt for at opbygge og reparere dine celler og væv. Men, kulhydrat og fedt er funktioner, at protein ikke kan erstatte. Proteinindholdet er en ineffektiv kilde af energi i forhold til kulhydrater. Da processen med at gøre de enzymer og andre proteiner, der kræver energi, dette protein bygning kan være i fare, hvis du ikke har nok energi til rådighed. Fedt er vigtigt for at gøre nogle hormoner, komponere ordentlig cellemembranen strukturer og absorbere fedtopløselige vitaminer.

Jupiterimages/Brand X Pictures/Getty Images

Er Whey Protein Skæres Mave Fedt?

At tilføje valle protein til en reduceret kalorieindhold kost, kan hjælpe dig med at tabe mere mavefedt end diæt alene, ifølge en 2011 undersøgelse offentliggjort i "Nutrition Research." Efter fem måneder, er de emner, der supplerede deres kost med valleprotein tabt mere abdominal fedt og reduceret deres systoliske blodtryk mere end den gruppe, hvis medlemmer blot reduceret deres kalorier, selv om begge grupper, der forbruges samme mængde protein generelt. Whey protein kan påvirke hormoner, der reducerer mave-fedt oplagring, forøger magert muscle bevarelse og undertrykke din appetit.

BananaStock/BananaStock/Getty Images

Hvor Meget Protein Du Spiser, Mens Du Taber Fedt?

Spise færre kalorier, end du forbrænder, vil føre til vægttab, men nogle undersøgelser tyder på, at en højere andel af protein kan øge mængden af fedt tabt, mens opretholdelse af muskelmasse. En 2011 undersøgelse offentliggjort i "Nutrition Journal" viste, at overvægtige kvinder, der forbruges en 30-procent protein kost, tabte mere fedt på kroppen end de kvinder, der forbruges en 20-procent protein kost. Selv om en høj-protein kost, kan hjælpe dig med at tabe mere vægt, spiser mere end 35 procent af dine kalorier fra protein er sandsynligvis unødvendigt, og det kan påvirke din evne til at få næringsstoffer fra andre kilder, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Digital Vision/Digital Vision/Getty Images

Kan Du Stadig Tabe Kropsfedt Med At Tage Valle Protein?

Valleprotein, som er fremstillet i færd med at dreje koens mælk til ost, og er et populært proteintilskud, fordi det er en af de mest effektivt absorberet former for protein. Valleprotein vil ikke påvirke din evne til at tabe kropsfedt, så længe du ikke spiser flere kalorier, end din krop har brug for. Valleprotein isolate 100% whey protein og har færre kalorier per gram protein end valle protein koncentrat, som er kulhydrat og fedt sammen med protein. Isolatet er en bedre løsning, hvis du forsøger at tabe sig.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Protein til Fedt Tab Kost for Mænd?

Mængden af protein til fedt tab kost til mænd, vil afhænge af deres kropsstørrelse og aktivitetsniveau. Den anbefalede daglige dosis for stillesiddende mænd er 0,8 gram per kg legemsvægt per dag, hvilket ville være 56 gram for en 154-pund mand. Udøver regelmæssigt øger protein behov, da bygning og reparation af muskler kræver en større pulje af aminosyrer. 2011 "Nutrition Research" undersøgelse viste, at spise en reduceret kalorieindhold kost, der indeholder 30% protein kan støtte i fedt tab. En 2,000 kalorie kost med 30 procent protein ville betyde, at en 154-pund man ville forbruge 150 gram protein, næsten tre gange det anbefalede daglige indtag.

Hemera Teknologier/Fotos.com/Getty Images

Hvilke Fødevarer Har Protein Uden Salt eller Fedt?

De fleste naturlige fødevarer, der indeholder protein har mindst en spore mængden af salt og fedt i dem. Bønner er en anden god kilde til protein med kidneybønner, der indeholder 7.7 gram protein per rå cup, mindre end 1 gram fedt og en lille mængde af natrium -- 11 mg. Selv om æggehviderne næsten udelukkende protein 3.6 gram per store hvide, de indeholder 55 mg natrium. En lille mængde af natrium er nødvendigt i din kost, og fedt er et vigtigt næringsstof, så moderate mængder er sundt.

Om Forfatteren

Gina Battaglia har skrevet professionelt siden 2006. Hun fungerede som assisterende redaktør for "International Journal of Sports Medicine" og medforfatter til en rapport, der blev offentliggjort i "Journal of Strength and Conditioning Research." Battaglia afsluttet en Doktor i Filosofi i bioenergetics og motion videnskab på East Carolina University og har en Master of Science i biokinesiology fra University of Southern California.

ADVERT

Mest populære