Sund Kost >> Kost

Instant er Havregryn Godt for en Dieter?

Skrevet af Corinne Goff; Opdateret: November 19, 2018

En af nøglerne til vægttab er at fokusere på fødevarer, der fylder dig op, samt give ernæring. Spise en sund morgenmad har vist sig at hjælpe med at tabe sig og holde det ud. Instant havregrød er et glimrende valg for dieters. Ikke alene smager det godt, men det er også tilfredsstillende og kan blive spist på et uendeligt antal måder.

Lav i Kalorier

En pakke instant havregryn indeholder omkring 150 kalorier. Tjek ingredienslisten for at gøre sikker på, at den eneste ingrediens er havre. Watch out for krydret havregryn -- de ofte indeholder tilsat sukker, som er en kilde til tomme kalorier. Kog havregryn i vand i stedet for mælk for at spare kalorier, og glem ikke at beregne nogen ekstra kalorier fra ekstra pynt.

Høje i Fiber

Fiber forsinker frigivelsen af energi fra din mad i kroppen, som hjælper du føler dig fuld længere. Der er 4 gram fibre i en pakke instant havregrød. Når du begrænse mængden af mad, du spiser, du ønsker at gøre sikker på, at dig med at træffe kloge valg, der vil tilfredsstille din sult. Høj-fiber fødevarer er som regel mindre energi-tæt, hvilket betyder, at du får en større volumen af mad for færre kalorier.

Kilde til Nogle af Protein

Vanilie er ofte betragtes som en kulhydrat fødevarer og undgås ved at dieters. Selv om det ikke leverer kulhydrater, kan du blive overrasket over at erfare, at det også har 6,5 gram protein. Den kombination af fiber og protein gør havregryn en ideel dieter ' s mad. Som fiber, protein bidrager til at øge mæthed efter at have spist. Prøv at have et hårdkogt æg eller blande nogle protein powder til din havre for en ekstra protein boost.

Beats Kedsomhed

At spise det samme mad hver dag bliver kedeligt. Dieters ofte falder i denne fælde, mens stikning til rutine fødevarer. Det gode ved at havregryn er dens alsidighed. Kig på havregryn som en base for en bred vifte af varianter. Top med friske bær og nødder ene dag og skiver af æbler og kanel. Rør i nogle mosede banan og peanutbutter eller top med yoghurt. Få kreative, men holde det sundt og være opmærksom på eventuelle kalorier, som du tilføjer.

Om Forfatteren

Corinne Goff er en registreret diaetetiker i Rhode Island, der fungerer som en ernærings-konsulent i en privat praksis. Hun skriver en ernærings-blog, der fokuserer på naturlige, hele fødevarer. Goff har en bachelorgrad i psykologi fra Salve Regina University og en bachelor of science grad i ernæring fra University of Rhode Island.

ADVERT

Mest populære