Sund Kost >> Kost

Ingredienser af Ranch Dressing

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret December 27, 2018

I 1992, ranch dressing overgået italiensk som den mest populære salat dressing i Amerika. Skabt af Steve og Gayle Henson, en Santa Barbara par, der gav prøver på deres hjemmelavet milkshake til gæster i deres hjem, Hidden Valley Ranch, i 1950'erne og 1960'erne, ranch dressing bruges som mere end en salat topping i Usa. Wall Street Journal rapporterer, at 15 procent af den dressing, der sælges i Usa, der anvendes på fødevarer, som pommes frites, chips, pizza og kylling. Når du laver ranch dressing derhjemme, kan du nemt ændre det, der passer til din personlige smag, men nogle ingredienser, der er nødvendige for, at det fortsat skal være indbegrebet af Californien favorit.

Kærnemælk

Kærnemælk er en væsentlig del af ranch dressing. Du kan bruge low-fat kærnemælk, hvis du er bekymret for, om indholdet af fedt -- hele kærnemælk har 4 gram fedt i 1/2 kop, mens low-fat kærnemælk har 1 gram -- men den oprindelige opskrift bruges den fuldfede version. Tro Durand, administrerende redaktør af fødevarer hjemmeside Kitchn, siger, at du skal ryste kærnemælk godt før du bruger det, og planen om at om 2 spsk nok til at klæde en salat.

Mayonnaise

Durand har gjort gældende, at selv om nogle salatdressinger smag bedste -- og er lavere i kalorier --, når de er tilberedt med yoghurt eller eddike, ranch dressing kan kun gøres med mayonnaise. Hun siger, at du vil være i stand til at kopiere teksturen af traditionelle ranch dressing med enhver anden ingrediens, som en substitution. Brug din foretrukne mærke, eller lave dit eget fra æg, olie, eddike eller citronsaft og krydderier. Grundlæggende ranch dressing opskrifter opfordring til dig til at bruge en del mayonnaise til to dele kærnemælk.

Eddike eller Citronsaft

Eddike eller citronsaft er en valgfri ingrediens i ranch dressing, siger Durand. Todd Wilbur ' s tophemmelige Opskrift version af den oprindelige Hidden Valley Ranch dressing indeholder ikke nogen, men Durand anbefaler det som en måde at inkludere en skarp, lidt sur bemærk at modvirke cremethed af kærnemælk og mayonnaise. Enhver eddike kan bruges til, herunder ris, hvidvin, cider eller hvid balsamico-eddike. Brug ca 1 tsk citronsaft eller eddike for hver 3 - til 4-spiseskefuld servering af dressing.

Krydderurter og Krydderier

Wilbur hævder, at hans copycat opskrift for Henson ' s oprindelige ranch dressing, som indeholder jorden sort peber, salt, hvidløgspulver, løg pulver, timian, tørret persille flager og mononatriumglutamat, eller MSG, er så tæt på den virkelige ting, som det bliver, men de fleste ranch dressing opskrifter kalder for en bred vifte af andre urter og krydderier, herunder frisk eller tørret purløg, mynte og hvidløg. Brug, hvad der smager godt til dig, siger Durand. Pisk mayonnaise og kærnemælk sammen, så prøve blandingen og gå derfra.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære