Sund Kost >> Andre

Individuelle Ernæringsmæssige Behov

Oversigt

Sundt liv kræver balance. Spiser for mange eller for få næringsstoffer, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Stræber for at opnå variation og balance i de fødevarer, du vælger, kan hjælpe dig med at opretholde en sund krop og føre en aktiv livsstil. Din individuelle ernæringsmæssige behov kan variere en smule fra dem, som af din ægtefælle eller din bedste ven, men alle har brug for vitaminer, mineraler, kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, for at opretholde sundhed.

David De Lossy/Photodisc/Getty Images

Kan en Person, der Har en Reaktion på, at D3-Vitamin?

Reaktioner på D3-vitamin er sjælden. De fleste mennesker får D-vitamin fra solen. Hvis du har en allergisk reaktion på fødevarer, der indeholder D-vitamin, såsom mejeriprodukter, fisk, æg eller cod liver olie, du er mest sandsynligt allergisk over for et protein i den mad, ikke a-vitamin. Hvis du tager kosttilskud, kontrollere dosis. Nogle symptomer på D-vitamin toksicitet efterligne en allergisk reaktion, såsom kløende hud, udslæt, diarré eller forstoppelse. Tal med din læge, hvis du har spørgsmål.

Hvad Bestemmer Mængden af Kulhydrater en Person Skal Have?

2010 Dietary Guidelines for Americans anbefaler, at 45 til 65 procent af dine kalorier kommer fra kulhydrater. Kalorier er der bestemmes af din alder, køn, højde, vægt og aktivitetsniveau. Hvis du har høje triglycerider, en type fedt i blodet, bo tættere på 45 eller 50 procent. Simple sukkerarter, især fruktose, kan hæve triglycerider, som kan indikere en øget risiko for hjertesygdomme, i henhold til American Heart Association. Hvis du er virkelig aktiv, kan du brug for et tættere til 65 procent for at opretholde dit energi niveau. Vælg sunde kulhydrater som frugt, fuldkorn og et lavt fedtindhold eller fedtfrie mejeriprodukter.

Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images

Kan en Person Tage For Mange Vitaminer?

Det er sjældent, men muligt at overdosis af vitamin kosttilskud. Din krop er i stand til at slippe af med det overskydende vand-opløselige vitaminer, såsom vitamin C og B-vitaminer, som udskiller dem gennem urinen, men fedtopløselige vitaminer A, D, E og K kan bygge op til toksiske niveauer, fordi din krop gemmer dem i din lever og fedtvæv til at bruge over tid. Mineraler, jern og calcium er særligt farlige og kan føre til døden, hvis den tages i store mængder. Nogle symptomer på vitamin toksicitet omfatter overskyet urinen, hyppig vandladning, øjenirritation, uregelmæssig hjerterytme, led -, knogle-og muskelsmerter, hovedpine, psykiske eller humørsvingninger, irritation af huden, gul hud, forstoppelse eller diarré og ubehag i maven eller smerter.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Hvor Meget Natrium Er Normale i en Persons Kost?

Ifølge 2010-Kostråd for Amerikanerne, de fleste mennesker indtager om 3,400 mg natrium om dagen, for det meste fra bordsalt. Den anbefalede mængde er mindre end 2.300 mg. Hvis du har højt blodtryk eller er i risiko for at udvikle sygdommen, bør du begrænse dine natrium indtag til 1.500 mg. Undgå saltede fødevarer som chips, dåse supper og andre forarbejdede fødevarer. Brug urter og krydderier i stedet for salt til at tilføje smag til din mad.

Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images

Hvor Meget Kalium Bør en Person Har på en Daglig Basis?

Institute of Medicine anbefaler, at voksne indtager 4.7 gram kalium dagligt. Bananer, kendt for deres indhold af kalium, er ikke den eneste kilde. Kød, fisk, sojaprodukter, veggie burgere, broccoli, ærter, kartofler, melon, kiwi, citrus frugter og endda mælk og yoghurt er alle gode kilder til kalium. Lavt blodets indhold af kalium, også kendt som hypokaliæmi, kan det resultere i svage muskler, uregelmæssig hjerterytme og lidt for højt blodtryk. Hyperkaliæmi, eller høje niveauer af kalium i dit blod, kan forårsage unormale eller farlige hjerte rytmer.

Comstock Images/Comstock/Getty Images

Hvad Er det Medium Mængde af Kulhydrater, en Person Kan Spise for at Tabe Vægt?

Til at regne på, hvor mange kulhydrater du skal spise for at tabe sig, bestemme antallet af kalorier, du har brug for. Omkring halvdelen af de kalorier skal komme fra kulhydrater, ifølge 2010-Kostråd for Amerikanerne. Så hvis du spiser på 1.500 kalorier dagligt for at tabe sig, omkring 750 kalorier bør komme fra kulhydrater. Fordi et gram kulhydrat indeholder fire kalorier, 750 kalorier svarer til ca 188 gram kulhydrat. En række low-carb diæt planer eksisterer, men ikke alle af dem er lav-kalorie eller ernæringsmæssigt afbalanceret. Nogle tilskynde højt indtag af protein og fedt og samtidig fjerne næsten alle kulhydrater. Hvis du overvejer en low-carb opskrift, tjekke med din læge for at se, hvilket niveau af kulhydrat indtagelse er passende for dig.

Om Forfatteren

Kristin Mortensen begyndte at skrive avisartikler i 1992 til Sierra Vista Herald. Hun har også været en registreret diætist siden 1991, og har arbejdet for hospitaler, klinikker og Kvinder, Spædbørn og Børn (WIC) - programmer. Mortensen har en bachelor of science i ernæring fra Brigham Young University.

ADVERT

Mest populære