Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Øge Kvinders Stofskifte i 50'erne

Det AMERIKANSKE Department of Agriculture og U.S. Department of Health and Human Services "Dietary Guidelines for Americans, 2010" hedder det, at kvinder i 50'erne kræver færre kalorier for at opretholde en sund kropsvægt end yngre kvinder. Stofskifte er aftage efterhånden som du bliver ældre – dit basal stofskifte falder med omkring 150 kalorier per årti efter 20 år, i henhold til den Amerikanske Råd om Motion. Men sund livsstil praksis kan øge dit stofskifte ligegyldigt hvad din alder.

Overvåge Skjoldbruskkirtlen

Hypothyroidisme, en medicinsk tilstand, der forårsager kroppens stofskifte til drastisk at bremse, er mere almindelig hos kvinder og ældre voksne, noter de Nationale Endokrine og Metaboliske Sygdomme Information Service. At udelukke eller behandling af hypothyroidisme, som forårsager træthed og uønskede vægt gevinst, du bede din læge om en blodprøve for at måle dine thyroidea hormon niveauer. Behandling af hypothyroidism, som ofte indebærer at tage receptpligtig syntetisk skjoldbruskkirtelhormon piller, hjælper med at øge metabolisme til normale priser.

Løfte Vægte

En af grundene til kvinder i 50'erne, kan opleve et fald i stofskiftet, fordi de generelt begynder at tabe muskelmasse – og muskler forbrænder flere kalorier end fedt på kroppen. Én måde at bekæmpe tabet af muskelmasse væv er forbundet med aldring, er at gøre styrke-øvelser på en regelmæssig basis. American College of Sports Medicine anbefaler, at voksne træne alle de store muskelgrupper to til tre dage ugentligt ved at udfylde to til fire sæt af otte til 20 gentagelser for hver øvelse.

Udøve Aerobt

Deltager i aerob motion regelmæssigt, kan også hjælpe dig med at øge dit stofskifte og vedligeholde en sund kropsvægt. "2008 Retningslinjer for Fysisk Aktivitet for Amerikanerne" tyder på, at voksne deltager i 150 til 300 minutter af moderat intensitet aerob motion ugentligt. Eksempler på kalorie-brænding, hjerte-kar-træning omfatter rask gang, jogging, svømning, cykling, roning, ved hjælp af en elliptisk maskine, trapper og step aerobic.

Spis Protein

Upping dit protein indtag er en anden måde at hæve din metabolisme. Protein øger kroppens energi udgifter, ifølge en 2009 undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Nutrition." Institute of Medicine viser, at det er sikkert for kvinder i 50'erne for at få op til 35% af deres kalorier fra protein kilder, såsom magert kød, fjerkræ uden skind, æggehvider, fisk og skaldyr, fedtfattige mejeriprodukter, quinoa, seitan, soja produkter, bælgfrugter, frø og nødder.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Photodisc/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære