Sund Kost >> Sunde Måltider

Betydningen af Mælk til Småbørn

Skrevet af Sharon Perkins ; Opdateret: 06 December, 2018

Mens mælk bliver mindre vigtigt, efter at dit barns første fødselsdag, fordi dit barn er at spise en bredere vifte af fødevarer, er det stadig en god kilde til næringsstoffer, herunder calcium. Hvis du ammer, World Health Organization anbefaler, at fortsætte indtil 2 år. Efter 1 år, vil dit barn kan skifte fra formel til at sødmælk. Småbørn har brug for 2 kopper mælk dagligt for at dække deres ernæringsmæssige behov for calcium og fedt. At drikke for meget mælk kan afholde dit barn fra at spise andre sunde fødevarer. Hvis dit barn har mælkeallergi, kan du opfylde sine behov med andre fødevarer.

Calcium Behov

Mælk og andre mejeriprodukter give den bedste kilde af kosten calcium, der er afgørende for en sund knoglevækst. En 1-cup servering af mælk 300 mg calcium; småbørn har brug for omkring 500 milligram per dag. Yoghurt og ost samt calcium-berigede fødevarer såsom orange juice kan opfylde dit barn er calcium behov samt mælk. De fleste børn under 5 år, får 70 procent af deres kalcium fra mælk, i henhold til Kvinders og Børns Sundhed Netværk af Australien.

D-Vitamin

Berigede mælk med D-vitamin, som dit barn har behov for at hjælpe ham med at optage calcium. Småbørn, der ikke får nok D-vitamin kan udvikle rakitis, udtynding af knoglerne, der kan forårsage bukker og smerte. Ammende babyer, der ikke tager vitamin D-tilskud, efter de er fyldt 6 måneder er i risiko for D-vitaminmangel, især hvis de er mørklødede, ikke får tilstrækkeligt sollys eller har mødre, der er i underskud med d-vitamin.

Levering Fedtstoffer

Småbørn har brug for fedt for optimal neurologisk vækst. Mens du kan ændre, sødmælk nogen tid efter 1 år, du må ikke fodre dit barn fedtfattig mælk. Sødmælk er 4 procent fedt, som småbørn i alderen 1 og 2 har brug for. Efter 2 år, kan du fodre dit barn fedtfattig mælk. Giv ikke dit barn at skimme eller fedtfri mælk, indtil en alder af 5, Kvinders og Børns Sundhed Netværk af Australien anbefaler.

Mælk Udskiftninger

Visse småbørn ikke kan drikke mælk, men de kan opfylde deres ernæringsmæssige behov til kosten calcium og fedt på andre måder. To faktorer, der kan påvirke et barns indtag af mælk er mælk allergi og laktose intolerance. Omkring 2,5 procent af småbørn under 3 år, har en mælkeallergi, ifølge Stanford School of Medicine. Laktose intolerance opstår i mennesker, der mangler enzymet laktase, der nedbryder mælk, sukker, laktose. Laktose intolerance opstår sjældent før 2 år, Dr. Richard Grand af Children ' s Hospital Boston forklarer. Et lille barn med mælkeallergi eller laktose intolerance kan drikke calcium-berigede sojamælk eller anden alternativ mælk kilde. Juice, som er beriget med calcium kan bidrage til at opfylde dit barn er calcium behov.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

ADVERT

Mest populære