Sund Kost >> Kost

Betydningen af Mango

Søde og saftige gule mango kød giver betydelige sundhedsmæssige fordele. De lyse farver i hud og kød er tegn på, at frugten er robust næringsstof indhold. Den lidt trævlet karakter af kød er et tegn på dens fiber indhold. At indarbejde denne eksotiske frugt i din kost, vil vise sig at være en nærende valg.

Generelt Ernæring

En kop af mango indeholder 99 kalorier, 25 gram kulhydrater, 2.6 gram fiber og 1,4 gram protein. Disse næringsstoffer, der tegner sig for 10 procent af den daglige værdi af fiber, 8 procent af DV kulhydrater og 3 procent af DV-protein. Mango har minimal fedt og natrium og kolesterol er gratis. Deres højt fiber indhold, der kan bidrage til at afhjælpe forhøjet blodsukker og kolesteroltal og forebygge forstoppelse, i henhold til MayoClinic.com.

Vitaminer

Mango tilbyder en bred vifte af vitaminer. En 1-cup, der tjener leverer 67 procent af de dietary reference indtagelse af vitamin C, 18 procent af de DRI for folat, 12 procent af de DRI for vitamin B-6 og 10 procent af DRIs for vitamin A og E. Disse vitaminer er afgørende for hud, slimhinder, blod fartøj, knogle og tand hede. De støtte i sund vision, absorption af calcium, jern og protein, og i dannelsen af røde blodlegemer. Tilstrækkeligt indtag af folat nedsætter også risikoen for hjernen og rygmarven, fosterskader og koronar sygdom. Vitamin A, C og E, der er stærke antioxidanter. Antioxidanter kan nedsætte risikoen for visse former for kræft.

Mineraler

Mango give en betydelig mængde af kalium, med 6 procent af de DRI-i en 1-cup, der tjener. Kalium er vigtigt at nerveimpuls transmission, muskelsammentrækning og hjerte funktion. Det kan også spille en rolle i at sænke risikoen for slagtilfælde, knogleskørhed, nyresten og hypertension, ifølge Linus Pauling Institute.

Forslag

Fordi C-vitamin i mango øger metaboliske absorption af jern og calcium, mango gøre en vidunderlig parring med fødevarer rige på disse mineraler. Du kan overveje at tilføje mango til en fedtfattig mælk smoothie til at øge optagelsen af calcium. Top salater lavet med grønbladede grøntsager, som er rige på både jern og calcium, med mango til at fremme absorption af både mineraler.

Om Forfatteren

Christine Grå begyndte at skrive professionelt i 1997, hvor en handel forlag hyret hende som en assisterende redaktør. Hun skrev sin første manuskript i 1998 og har været der dækker sundhed og ernæring siden 2009. Grå er uddannet med en Bachelor i engelsk litteratur fra University of Michigan.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære