Sund Kost >> Andre

Betydningen af at Få Næringsstoffer Nok

Oversigt

Din krop har brug for kulhydrater, proteiner, fedt, vitaminer, mineraler og antioxidanter til at overleve og trives. En sund kost er den bedste måde at høste vigtige næringsstoffer, ifølge Academy of Nutrition and Dietetics. Positive søvn vaner, stress management og regelmæssig motion spiller også en central rolle i wellness og er forbedret ved at spise godt. Hvis du har svært ved at møde dine ernæringsmæssige behov som følge af en restriktiv kost, lav appetit eller en medicinsk tilstand, diskutere mulighederne for kosttilskud med din læge eller diætist.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Kan en Mangel på Kalium Forstyrre Søvn?

Voksne har brug for 4,700 milligram af kalium per dag for den generelle sundhed, ifølge Linus Pauling Institute. Søvnproblemer er ikke den primære symptomer på lavt kalium i blodet. Andre symptomer, men, såsom muskel-kramper, mavesmerter og unormale hjerterytmer, kan gøre det vanskeligt at opnå en rolig søvn, ved at forårsage ubehag og hyppige vågne. At spise en kost rig på frugt og grøntsager -- toppen kalium kilder-kan bidrage til at forhindre disse symptomer.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Hvad Er Betydningen af Mangel på B-12 & Jern?

Vitamin B-12 giver mulighed for dannelse af røde blodlegemer. Mineralet jern hjælper med ilt cirkulere i hele kroppen. Fejl og mangler af begge næringsstoffer, der er forbundet med anæmi -- en tilstand, hvor blodet indeholder for få røde blodlegemer, og ilt, der forhindrer ilt omsætning og forårsager symptomer som svaghed, træthed og forvirring. De to mangler, er tilbøjelige til at sameksistere, hvis de indtager meget få animalske produkter, som er øverste kilder. Voksne har brug for til 2,4 mikrogram vitamin B-12 og 8 til 18 mg jern dagligt i henhold til Kontoret for Kosttilskud.

Kan Whey Protein Hjælper Med Mangel på Protein?

Protein er afgørende for en normal vækst, udvikling og celle-funktion. Hvis du spiser for lidt, eller mindre end 50 til 175 gram per dag i en 2,000 kalorie-per-dag kost, ifølge Mayo Clinic, du kan opleve muskelsvaghed, væskeophobning, hud og hår problemer. Whey protein er et meget absorberbar protein fra komælk. Medmindre du har en intolerance over for mælkeprodukter, kan du roligt indtage det i fødevarer, såsom yoghurt, mælk og ost, og i tillæg form.

PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images

Ikke et Mangel af B12-Stop Dit Stofskifte?

Vitamin B-12, hjælper din krop med at producere røde blodlegemer og nedbryde protein og fedt. Hvis du spiser for lidt, eller mindre end 2,4 mikrogram per dag for voksne, ifølge ODS, kroppen kan ikke nedbryde disse næringsstoffer, som effektivt. Mange andre faktorer bidrager til et sundt stofskifte, men som også påvirker din krops temperatur, humør, energi-niveauer, fordøjelse og vejrtrækning. Vitamin B-12 mangel kan forårsage sløvhed, forvirring og andre symptomer, der kan gøre motion og kalorie-brænding mere vanskeligt, men det vil ikke stoppe dit stofskifte helt.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Kan Kunstige Garvning Hjælpe en Mangel på D-Vitamin?

D-Vitamin er forbundet med en nedsat risiko for depression, slagtilfælde, hjertesygdomme, dårlig knogle sundhed og typer af kræft. Ud over mad kilder, såsom fisk og berigede mejeriprodukter, din krop høster D-vitamin fra solen. Den ultra-violette stråler, der garvning senge levere også stimulerer D-vitamin-produktion. Overdreven UV ray eksponering, men som er fælles blandt dem, der tan, øger din risiko for hudkræft. Det er umuligt at overdosis af D-vitamin via solen, i henhold til en "USA i Dag" - rapporten offentliggjort i Maj 2005, men du kan overgå den daglige tolerable maksimale grænse på 2.000 internationale enheder gennem garvning. Hvis du ønsker at opfylde dine D-vitamin behov gennem kunstige garvning, søge vejledning hos din læge eller hudlæge for at forhindre komplikationer.

Pixland/Pixland/Getty Images

Kan Mangel på Protein Holde Dig Fra at Miste Vægt?

Mangel på protein ikke direkte forhindre vægttab. Det kan udløse usundt vægttab i alvorlige tilfælde, men i henhold til Gay Riley, en registreret diætist og forfatter til "The Pocket Personlig Træner." Denne betingelse, kendt som spild, er et resultat af kroppens væv forringelse. Protein-mangel kan også forårsage ødem-en tilstand, hvor din krop tilbageholder vand. Denne ekstra vægt kan dukke op på skalaen, men består udelukkende af vand-ikke fedt. Hvis du spiser en høj-kulhydrat -, lav-protein diæt, kan du føle dig mere sulten, fordi protein-rige fødevarer, der fremmer blod-sukker og appetit kontrol. Overspisning reaktion kan gøre vægtkontrol svært. For at opnå optimal sundhed, og de fleste mænd kræver 56 gram protein dagligt, og kvinder kræver 46 gram om dagen som del af en sund, afbalanceret kost.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Ikke et Mangel af Protein Betyder, væskeophobning?

En alvorlig mangel på protein kan forårsage væskeophobning, som også er kendt som ødem. Protein mangler en tendens til at stamme fra at spise en ekstremt lav-kalorie kost, eller 800 kalorier om dagen eller mindre, siger Riley. Du kan også opleve søvnproblemer og træthed. Ødem kan også skyldes overdreven salt indtagelse af visse medikamenter, aktivitet i varmt vejr og medicinske tilstande, såsom graviditet, hjertesvigt, og hjertesygdomme. Hvis du udviser tegn på ødem, søge vejledning hos din læge.

Christopher Robbins/Digital Vision/Getty Images

Ikke et Mangel af B12 Sætter Grå Hår?

Uden nok vitamin B-12, dit hår bliver grå. Grå hår udvikler sig, når dit hår follikler får for lidt ilt-rige blod, som er forårsaget af lavt antal røde blodlegemer niveauer i din krop. Vitamin B-12 er afgørende for dannelse af røde blodlegemer. Du kan opfylde dine daglige nødvendige 2.4 mikrogram vitamin B-12 for voksne gennem fødevarer kilder, såsom fisk, rødt kød, fjerkræ, æg, berigede korn og mejeriprodukter, ifølge ODS. Kosttilskud kan også bidrage til at vende eller forhindre fejl og mangler.

Om Forfatteren

August McLaughlin er en sundhed og seksualitet forfatter, podcast-vært og forfatter af "Pige Boner: Den Gode Pige 's Guide til Seksuel Empowerment" (Hestemakreller Udgivelse, 2018). Hendes artikler vises i DAME Blad, Cosmopolitan.com the Huffington Post og mere, og hun elsker at forbinde med læserne via hendes blog og sociale medier. augustmclaughlin.com

ADVERT

Mest populære