Sund Kost >> Sunde Måltider

Er Imiteret Krabbekød Sundt for Dig

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 14 December 2018

Imiteret krabbe er lavet med en type af fisk kaldet surimi. Producenter kan tilføje fyldstoffer, aroma og farve til surimi at efterligne smag, konsistens og farve af fast crab legs. Imiteret krabbekød er en alsidig ingrediens, der koster langt mindre, end den ægte vare. Kødet kan bruges i mange retter og indeholder visse næringsstoffer, der er vigtige i en sund kost. Men imiteret krabbe har ernæringsmæssige ulemper, der reducerer den samlede ernæringsmæssige værdi.

Kalorier, Fedt og Kolesterol

Imiteret krabbe er lav i kalorier og fedt, hvilket gør det til et passende supplement til din kost, hvis du ser din vægt, eller forsøger at kaste overskydende pounds. Valg af lav-kalorie-og fedtfattig mad er også en sund måde at beskytte dig selv mod kroniske sygdomme som hjerte sygdom. En 3-ounce servering af imiteret krabbekød indeholder 81 kalorier og mindre end 1 gram fedt. Den samme servering af imiteret krabbe giver 17 mg kolesterol, hvilket gør det til et nyttigt mulighed, hvis du er på en lav kolesterol kost.

Natrium

Den primære ernæringsmæssige ulempe imiteret krabbekød er mængden af salt, som det indeholder. Den anbefalede øvre grænse for natrium indtag, der er mellem 1.500 og 2.300 mg hver dag, men mange mennesker får langt mere end dette, MayoClinic.com rapporter. Din risiko for nyre-sygdom, slagtilfælde og forhøjet blodtryk stiger, når du spiser en høj-salt kost. En 3-ounce servering af imiteret krabbekød indeholder 715 mg natrium.

Fosfor

Imiteret krabbekød indeholder en sund dosis af fosfor. En procent af din kropsvægt består af fosfor, som er fundet i hver del af din krop-det meste af det på dine tænder og knogler. Fosfor spiller en rolle i sundheden for dine knogler og tænder samt den korrekte funktion af dine nyrer og muskler. Det holder også dit hjerte slå regelmæssigt og understøtter en sund nerve funktion. Du har brug for 700 mg fosfor hver dag og 3 ounce af imiteret krabbekød leverer 240 mg mod dette mål.

Tips

Drage fordel af næringsstoffer i imiteret krabbe ved at inkludere det i en kastet grøn salat eller ved omrøring stykker i en seafood stew eller puljen af vegetabilske suppe. Kombinere imiteret krabbekød med fedtfattig mayonnaise og friske krydderurter til at lave en lækker sandwich fyld. Rør hakkede imiteret krabbekød i en karton fedtfattig creme fraiche, så drys med peber og friske krydderurter til at gøre en dukkert for at ledsage friske grøntsager eller hele hvede kiks. Se din del størrelse for at holde dine natrium indtag lave.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære