Sund Kost >> Sunde Måltider

Ikke Ignorere Din Rumlende Mave Gøre Dig Tyndere?

Skrevet af Lindsay Boyers; Opdateret: December 02, 2018

Det synes som en no-brainer -- springe måltider og ignorerer din mave er larmende protester betyde mindre kalorieindtag og deraf følgende vægttab; men det er ikke tilfældet. Når du springer måltider, du faktisk sætte dig op for kost katastrofe. Hvis dit mål er at blive tyndere, det bedste du kan gøre, er at spis tilfredsstillende måltider med regelmæssige intervaller, så du kan undgå at rumlende mave helt.

Staving Off Sult-Tilstand

Når du springer måltider, din krop reagerer med frygt. Du kan gøre det med vilje, men din krop tror, "Vent et øjeblik, jeg har ikke haft adgang til nogen kalorier i et stykke tid og ved ikke, hvornår jeg igen. Jeg må hellere spare de kalorier, jeg har." For at spare kalorier, din krop bremser dit stofskifte, hovedsagelig gør det mindre effektivt. Denne tilpasning mekanisme kaldes sult-tilstand. Det fungerede godt for jeres forfædre, når de ikke har adgang til mad til et par dage, men det virker imod dig, når du forsøger at tabe sig.

Kampen Famish

I sidste ende, er du nødt til at spise. Når du spiser efter din krop er gået i sulte-tilstand, kan du have problemer med fortolkningen af de hormonelle signaler, der fortæller dig, at du er fuld. Fordi du ventet så længe med at spise, til du er sulten, og mere tilbøjelige til at overdrive det store mellemmåltider og større del størrelser. Hertil kommer, at når du lade dig komme så sultne, du er mere tilbøjelige til at tørster for kulhydrat-rig komfort fødevarer som pizza og pommes frites. Denne cyklus kan føre til overdreven indtagelse af kalorier og vægt gevinst.

Det er Mere End Din Mave

Ignorerer din rumlende mave betyder ikke bare, at du bliver nødt til at beskæftige sig med sult hele dagen, og det kan påvirke dit helbred som godt. Når du spiser ikke, du kan fratage din hjerne af glukose -- den simple sukker, der fungerer som sin vigtigste energikilde. Dette kan føre til irritabilitet, svimmelhed og besvimelse. Gå længere tid uden at spise, også sætter dig op for ernæringsmæssige mangler og dermed forbundne sundhedsmæssige problemer som træthed, nedsat kognitiv udvikling, nedsat immunforsvar og dårlig tandsundhed.

Hold Verdensmester i skak

I stedet for at ignorere din rumlende mave, spise regelmæssigt, tilfredsstillende måltider over hele dagen, så du ikke nå det punkt, hvor du er glubende. Spis morgenmad senest en time på at vågne op. Spiser morgenmad som ikke kun reducerer sult hele dagen, men at gøre det sunde valg til morgenmad kan sætte dig op for at lave bedre mad hele dagen lang. Inkluderer et protein, kulhydrat og sundt fedt kilde som havregryn toppet med bær og mandler eller scrambled æg blandet med avocado på et stykke ristet brød. Følg morgenmad med en mættende snack som nødder eller hele korn kiks toppet med hummus inden for et par timer. Prøv ikke at lade mere end tre til fire timer at passere mellem måltider og snacks.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære