Sund Kost >> Sunde Måltider

Ideer til fuldkorn, Havregryn

Hele korn, havregryn er en lav-kalorie fødevarer rige på kostfibre, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Hvis de spises regelmæssigt, havregryn kan hjælpe med at sænke dit kolesteroltal, forbedre hjertet sundhed og fremme vægttab eller vedligeholdelse. Med en smule kreativitet, kan du optage hele korn, havregryn i din kost på mange måder, så du kan høste fordelene af denne nærende korn på en regelmæssig basis uden at kede sig.

Pynt

Hele korn, havregryn tilføjer en interessant, nøddeagtig crunch, når det bruges som en kage, muffin, brød eller yoghurt topping. Den havre, der ikke kræver madlavning, som producenter damp-koge dem til at undgå fordærv. Drys en håndfuld af hele korn, havregryn på toppen af brød, dej eller bland nogle i med streusel. Topping opskrifter, der bruger mandler, pekannødder eller andre nødder arbejde lige så godt med et tilsvarende beløb af hele korn havre.

Bagværk

Blanding af fuldkorn, havregryn med bagværk tilføjer en sej konsistens og en jordagtig smag. Mange brød, cookie og muffin opskrifter opfordring til hele korn havregryn. Men du kan eksperimentere med at ændre opskrifter, også. Tilføj 1/4 kop af hele korn, havregryn opskriften og røre i vand til en tynd dej eller dej til den oprindelige sammenhæng. Hvis opskriften tager godt til 1/4 cup, kan du forsøge at øge det til 1/2 cup for mere fiber. For et måltid, udelukkende baseret omkring korn, bagt havregrød og tjener det som en god morgenmad med et dryp af honning.

Hurtig Morgenmad

Hot korn er en klassisk morgenmad, men hele korn havregryn kan tage op til 45 minutter at lave mad. For at gøre dette hurtigere, kombinere det hele-korn havre og vand i en slow cooker natten før. Det vil være klar i morgen med ikke mere end 5 minutter af hands-on-arbejde, der kræves. Du kan også spise det som en kold korn. Placer en portion af fuldkorn, havregryn i en skål, tilsæt mælk og tjene det, som det er. Dette fungerer godt, når du er presset på tid og har brug for et solidt morgenmåltid til at holde dig op til dagen.

Granolas og Snacks

Gumlede på kogte havregryn kan synes mærkeligt for nogle, men det er en fælles ingrediens i granola opskrifter. Når blandet med tørret frugt, undtagen hele korn, nødder eller chokolade bidder, havregryn er kompleks smag skinner. Lav din egen müsli med fuldkorn, havregryn og tørre ingredienser du nyde snacking på. Blanding af müsli med mælk eller spiser det tørre. Hvis du ikke har tid til at lave granola, spise fuldkorn, havregryn almindelig eller med et drys af kanel efter smag.

Andre Bruger

Hele korn, havregryn er nyttige i en række fælles opskrifter. Tilføj den som et fortykningsmiddel til farsbrød for et udbud og sej konsistens. Kast nogle hele korn havre i en food processor og bruge dem som en erstatning for rasp. Du kan også erstatte hele korn havregryn til de fleste andre kornsorter, hvis du ikke har en bestemt række på hånden.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære