Sund Kost >> Kost

Ideer til at Reducere Kulhydrater i Kosten

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret juli 20, 2017

American Academy of Nutrition and Dietetics rapporter, der spiser en lav-kulhydrat, reduceret kalorieindhold kost kan bidrage til at sænke din vægt og kropsfedt. Selv om the Institute of Medicine anbefaler, at voksne indtager mindst 130 gram carbs på en daglig basis, er mange forbruge meget mere end dette. Gøre sig bekendt med indhold af kulhydrater i fødevarer og øge dit indtag af protein kan hjælpe med at reducere kulhydrater i din kost.

Grænse Høj-Carb Fødevarer

Den menneskelige krop kræver kulhydrater på en daglig basis, til at fungere ordentligt, men at reducere high-carb fødevarer, der kan føre til et reduceret energi indtag og vægt tab. High-carb fødevarer omfatter brød, korn, ris, pasta, havregryn, quinoa, bulgur, kartofler, majs, ærter, grøntsager, frugt, juice, mælk, yoghurt, kager, desserter, honning, sirup, high-fructose corn syrup og tabel sukker.

Vælg Lavere-Carb Mejeriprodukter

Mejeriprodukter er en glimrende kilde til protein og calcium, og det er ikke alle mejeriprodukter er høj i kulhydrater. Valg af hytteost eller reduceret-fedt ost i stedet for mælk eller yoghurt i væsentlig grad vil reducere dit daglige kulhydratindtag. En kop fedtfattig mælk indeholder cirka 12 gram kulhydrat og 1 kop almindelig, fedtfattig yoghurt giver omkring 20 gram kulhydrater. Men, 1 kop 2 procent, fedtfattig hytteost indeholder omkring 8 gram kulhydrat, og en del af reduceret-fedt ost normalt giver mindre end 1 gram kulhydrater. Sojamælk, en lavere-carb alternativ til komælk, der indeholder omkring 8 gram kulhydrater.

Vælg Ikke-Stivelsesholdige Grøntsager

Valg af ikke-stivelsesholdige grøntsager i stedet for frugt og stivelsesholdige grøntsager, såsom ærter og majs, kan i høj grad begrænse dit carb indtag. Ikke-stivelsesholdige grøntsager, der alle indeholder omkring 5 gram kulhydrater pr servering. Low-carb, ikke-stivelsesholdige grøntsager omfatter broccoli, blomkål, grønne greens, spinat, grønkål, tomater, agurker, peberfrugt, svampe og selleri.

Forbruge Høj-Protein Fødevarer

Mange høj-protein fødevarer er lav i kulhydrater eller carb-gratis. Når de forsøger at begrænse dit carb indtag vælg magert rødt kød, fisk og skaldyr, unbreaded kylling og fisk, æg og tofu. Nødder og frø er også gode kilder til protein, men de indeholder små mængder af kulhydrater.

Vælg Sunde Fedtstoffer

Fedtstoffer er carb-gratis, og bør indgå i en low-carb diæt. Vælg hjerte-sunde, umættede fedt i stedet for mættet fedt for at hjælpe reducere din risiko for hjertesygdomme. Eksempler, der indeholder fiskeolie, rapsolie, olivenolie og valnøddeolie.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære