Sund Kost >> Kost

Ice Cream Store Næringsstoffer

Med så mange forskellige varianter af ice cream er det nemt at miste overblikket over de ernæringsmæssige fordele-og faldgruber -- forbundet med denne søde lækkerbisken. Forskellige typer af is også give dig variationer i kalorieindhold, fedt og sukker indhold til at overveje, men så længe mælk er den primære ingrediens, vil du få nogle rigtige ernæring.

Grundlæggende

Enhver ernæring erfaringer fra ice cream bør afvejes mod de negative. En kop almindelig vanille is har 273 kalorier, 15 gram af total fedt og 28 gram sukker. American Heart Association anbefaler, at kvinder bør begrænse sukkerindtaget til 20 gram om dagen, mænd skal stoppe på 36 gram, og børn bør ikke have mere end 12 gram dagligt. Det største problem med at fedtindholdet er, at 70 procent af det samlede fedtindhold består af mættede fedtstoffer, som kan bidrage til hjerte-kar-sygdom.

Vitamin B-12

Vitamin B-12 er naturligt findes i mælken, så det giver is en god kilde. En 1-cup, der tjener til almindelig vaniljeis har 21 procent af den anbefalede daglige indtagelse. Din krop bruger vitamin B-12 til at danne røde blodlegemer og nedbryde fedtsyrer. Nogle enzymer, der er afhængige af tilstedeværelsen af vitamin B-12 kan hjælpe med at forhindre kræft. Vitamin konverterer en aminosyre, der er oprettet i kroppen, homocystein, i en velfungerende aminosyre, methionin. Denne konvertering er vigtigt for methionin ' s rolle i stofskiftet og opbygning af proteiner, men også fordi homocystein skal fjernes fra blodet. Høje niveauer af homocystein er forbundet med en øget risiko for hjerte-kar-sygdom.

Calcium og Fosfor

Mange biokemiske reaktioner afhænger af tilstedeværelsen af fosfor og calcium. Fosfor, der producerer energi, og det bidrager til vækst og reparation af væv. Calcium har afgørende roller at sikre en normal muskel sammentrækning og kommunikation mellem nerverne. Fosfor kombinerer med calcium til at danne mineral, der opbygger og styrker knogler og tænder. For at sikre, at knoglerne er ordentligt vedligeholdt, og forebygge osteoporose, kroppen har brug for en passende mængde af både kalcium og fosfor. En kop almindelig vanilla ice cream giver 20 procent af den anbefalede daglige indtag af fosfor og 17 procent af calcium.

Vitamin A

Du vil få 19 procent af den anbefalede daglige indtag af A-vitamin i 1 kop almindelig vaniljeis. Den form for A-vitamin findes i is, retinol, er den type, der bruges af kroppen til at hjælpe med at støtte vision og opretholde et sundt immunsystem. A-Vitamin er nødvendig for produktionen og en normal funktion af celler i immunsystemet, der dræber patogene organismer. Det er også vigtigt for syntesen af røde blodlegemer og normale embryonale udvikling, i henhold til Linus Pauling Institute.

Overvejelser

I forhold til almindelig is, rig eller premium-typer har dobbelt så mange kalorier, fedt og sukker. Frossen yoghurt har færre kalorier og halvdelen af det fedt, men det har den samme mængde sukker som almindelig is. Is, der er mærket "light" har reduceret fedt, men som regel om de samme kalorier og sukker, medmindre det er "lys uden sukker." Ice cream, der er let og har ingen sukker indeholder ca 115 kalorier og kun 5 gram fedt og sukker. Fedt-fri typer af is og frossen yoghurt er endnu lavere i alle tre.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære