Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan at Skallerne en Hasselnød

Skrevet af Abigail Adams; Opdateret 17 December 2018

Eating 1.5 ounce af nødder, såsom hasselnødder, hver dag kan hjælpe med at nedsætte risikoen for hjertesygdomme, når kombineret med en kost med lavt kolesterol og mættet fedt, ifølge den AMERIKANSKE Food and Drug Administration. Høst hasselnødder stadig i skallerne er en økonomisk måde at få de sundhedsmæssige fordele. Før du spiser eller opbevaring af hasselnødder, du er nødt til at shell, tør og skallerne dem.

Bryde skallen af hasselnød brug en nøddeknækker. Placer hasselnød i nøddeknækkeren og pres med hånden, indtil skallen revner og adskiller. Hvis du ikke har en nøddeknækker, skal du placere hasselnødder i en plastik lynlås pose og pund forsigtigt med en hammer.

Fjern møtrikken fra shell fragmenter. Inspicere møtrik for råd eller skimmel og smide utiltalende hasselnødder.

Lægge hasselnødder i en beholder, der vil tillade luft at passere hele nødder til tørring. Brug et løg sæk eller en bakke med en skærm på bunden. Sted i en beliggenhed, som på en ovn eller varmeapparat, hvor temperaturen er mellem 95 og 110 grader Fahrenheit. Tillader nødder til tørre i cirka to til tre dage på denne måde. Placere nødder til tørre i en ovn kan producere lavere kvalitet nødder, fordi den laveste indstilling i en ovn er typisk omkring 200 grader Fahrenheit, noter Oregon State University Extension Service.

Sted hasselnødder på en bageplade, i et enkelt lag. Stege hasselnødder i en 275 grader Fahrenheit ovn i 15 til 20 minutter.

Fjern skind, også kaldet skallerne af nogle, fra den tørrede møtrik med et viskestykke efter at fjerne dem fra ovnen. Placer hasselnødder i et viskestykke og lad dem køle af i cirka fem til 10 minutter. Rub hasselnødder mellem lag af skålen klud for at fjerne den bitre skind. En smule af huden venstre bag er acceptabel og bør ikke ændre smagen af møtrikken.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Nøddeknækkeren eller hammer

  • Viskestykke

Tip

Bruge hasselnødder straks, eller placere dem i en lufttæt beholder og fryses til senere brug. Spis inden for et par måneder efter ristning.

Om Forfatteren

Abigail Adams begyndte hendes freelance karriere i 2009, undervise andre om medicinske forhold og at fremme sundhed ved at skrive om sundhed og fitness publikationer. Hun er uddannet og godkendt som registreret sygeplejerske, der fik sin grad fra North Georgia College og State University.

ADVERT

Mest populære