Sund Kost >> Andre

Hummus: En Protein-Pakket Nærende Snack

Oversigt

Hummus er en spredning populære i mellemøstlige retter. Den trendy snack er lav på fedt og høj på fibre og protein, hvilket gør det til et perfekt supplement til en sund kost. Traditionelle hummus indeholder kikærter-også kendt som garbanzo bønner -- tahini, citronsaft, olivenolie, hvidløg og salt. Den traditionelle opskrift kan tilpasses til at omfatte andre ingredienser, såsom rød peber, jalapenos, spinat og artiskok. I virkeligheden, fødevarebutik ofte tilbyder snesevis af smag valg.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Gør Hummus Have Protein?

To spiseskefulde betragtes som en portion hummus. Det indeholder cirka 1,5 gram protein. Protein i hummus kommer fra kikærter. Den tahini, eller sesamfrø pasta, ikke giver protein direkte, men det indeholder en aminosyre kaldet methionin, der supplerer protein i kikærter. En aktiv voksen kræver 0.8 gram protein for hvert 2,2 kilo kropsvægt. For eksempel, en 150 pund voksen ville få brug for cirka 55 gram protein hver dag. En portion hummus giver 3 procent af det daglige behov.

NA/Photos.com/Getty Billeder

Gør Hummus Er Kulhydrater?

To spiseskefuld portion hummus indeholder omkring 6 gram kulhydrater, der kommer fra både kikærter og tahini. Pita brød og pita chips, der ofte ledsager hummus tilbyder kulhydrater så godt.

Creatas Images/Creatas/Getty Images

Hvor Meget Fiber i Hummus?

En portion hummus tilbyder 1.2 gram fibre, som også kommer fra kikærter og tahini brugt til at lave hummus. Fiber hjælper med at holde dig fuld, fremmer sund tarmfunktion og kan sænke kolesterol. Parring af hummus med grøntsager eller hele korn brød eller chips op fiber indhold.

Hemera Teknologier/PhotoObjects.net/Getty Images

Hvor Er Fiber i Hummus?

Fordi kikærter og tahini er pureret til at lave hummus, fiber er jævnt fordelt i hele snack. Når du foretager hjemmelavet hummus, kan du tilføje to spiseskefulde knust hørfrø til din opskrift. Dette vil tilføje en anden 4 gram fiber til hele purerede blanding.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Gør Hummus Er Gluten?

Hvis du laver hummus efter en traditionel opskrift, eller du kan købe et kommercielt brand af hummus, der følger en traditionel opskrift, hummus er ikke sandsynligt, at den indeholder nogen gluten. Nogle kommercielle producenter kan tilføje ekstra ingredienser, som ikke indeholder gluten, men, som konserveringsmidler eller aromastoffer agenter. Hvis du er følsomme over for gluten, bør du altid tjekke ingrediens lister på kommercielle hummus i stedet for at antage, at den er glutenfri.

Jupiterimages/Pixland/Getty Images

Gør Hummus Har Natrium?

En lav-natrium mad er en, der indeholder mindre end 140 gram natrium per portion, ifølge University of California San Francisco, Medical Center. En portion hummus indeholder 73 gram natrium, sætte det ind i lav-natrium kategori. Hvis du er på natrium-diæt, hummus er en god måde at få protein og fibre uden at forbruge en masse af natrium.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Gør Hummus Indeholder Kalium?

Hummus giver en lille mængde af kalium – et mineral, der spiller en rolle i en ordentlig mave-funktion, hjerte sundhed og muskelkontraktion. To spiseskefuld servering indeholder 52 milligram af kalium, hvilket er lidt over 1 procent af en voksen persons daglige behov af 4,700 milligram.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Gør Hummus Indeholder Østrogen?

Hummus indeholder ikke østrogen, men kikærter og hvidløg bruges til at lave hummus indeholder phytoøstrogener, som er kemiske stoffer, der virker som hormonet østrogen i din krop. Et moderat forbrug af fødevarer, der indeholder fytoøstrogener er usandsynligt, at forårsage nogen skade, i henhold til Cornell University.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære