Sund Kost >> Sunde Måltider

Menneskets Sundhedsmæssige Fordele ved at Spise Økologiske Fødevarer

Den økologiske industri har konsekvent set salget stiger, stiger fra $1 millioner i 1990 til $26,7 milliarder i 2010. Ifølge Organic Trade Association, 78 procent af de Amerikanske familier, der køber økologiske fødevarer. Denne andel er støt stigende, efterhånden som flere forbrugere bliver opmærksomme på de mange sundhedsmæssige fordele ved økologiske fødevarer.

Større Antioxidant Værdi

Antioxidanter er vigtige næringsstoffer, der findes i frisk frugt og grøntsager, og det har vist sig at give mange sundhedsmæssige fordele, herunder forebyggelse af mange kræftformer. Nogle undersøgelser viser, at økologiske fødevarer kan have flere antioxidanter i forhold til kommercielle sorter. En 2012-undersøgelsen i "Journal of the Science of Food and Agriculture" opdaget højere antioxidanter, herunder C-vitamin i økologisk broccoli i forhold til konventionelle.

Reduceret Eksponering For Pesticider

Mange forbrugere vælger økologiske produkter, fordi de ønsker at reducere deres eksponering for pesticider findes på kommercielle produkter. Certificerede økologiske produkter er fri for pesticidrester. En 2008 undersøgelse offentliggjort i "Environmental Health Perspectives" afslørede, at et flertal af organophosphor (OP) eksponering for pesticider i mennesker kommer fra kosten. Når kommercielle produkter, blev erstattet med økologiske råvarer, eksponering for pesticider blev reduceret betydeligt. Blandt andre bekymringer, OP eksponering for pesticider har vist sig at bidrage til mangler i åndedrætssygdomme, at blive en faktor i autisme, ADHD og andre neurologiske handicaps i at udvikle børn.

Reduceret Eksponering Antiobiotic

Med den stigende brug af antibiotika blandt gårde og foder, masser, antibiotikaresistens er ved at blive et problem for mange Amerikanere. Økologisk rejst dyr er ikke givet antibiotikum tilsætningsstoffer; derfor, økologisk dagbog og kød produkter indeholder ikke disse rester. Konsekvent eksponering for lave doser af antibiotika-rester kan også forstyrre den normale flora i menneskets tarmsystem, at reducere antallet af sunde bakterier og efterlader mennesker mere sårbare over for skadelige bakterier og sygdom.

Genetisk Modificerede Fødevarer

Mere for nylig, en stigning i produktion af genetisk modificerede fødevarer, og den manglende mærkning af disse fødevarer er årsag til mange berørte Amerikanere til at vælge økologiske fødevarer. De sundhedsmæssige konsekvenser af GM-fødevarer, er stadig ved at blive undersøgt, men de foreløbige resultater ser ikke godt. Rotte undersøgelser viser, deprimeret immunforsvar, reproduktiv dysfunktion, kræft, allergi, toksicitet og meget mere. I en undersøgelse fra 2005, gennemført ved det russiske videnskabsakademi, en 55 procent af dødsfald af rotte unger, der er født til at rotter fodret med GM-soja diæt blev opdaget, i forhold til en 9% af dødsfald af rotte unger, der er født til at rotter fodret med en ikke-GM-soja diæt. Næsten 70 procent af alle forarbejdede fødevarer, der indeholder GENMODIFICEREDE ingredienser, og at vælge økologisk er den eneste garanti for, at mad er fri for gensplejsning.

Om Forfatteren

Kendra Wright har været aktivt engageret i at studere og leve en sund, næringsrig livsstil i mere end 14 år. Wright fik sin bachelor ' s grader fra Indiana Universitet i biologi og kemi, senere eksamen summa cum laude fra University of Bridgeport med en master-grad i ernæring. Wright fortsætter med at forske i og under uddannelse i de områder af funktionel medicin, evidensbaseret ernæring og generelle sundhed.

Foto Credits

  • Organisk glas-knappen isoleret over hvid baggrund billede af Sophia Vintre fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære