Sund Kost >> Andre

Honning, jeg Skrumpet Mad

Oversigt

At kaste en fest for små børn? Prøv at lave lidt mad. Børn elsker at spise spændende fødevarer i interessante former, så de mere kreative din miniature næringsstoffer er, jo bedre. Hvis du virkelig ønsker at få de unge begejstrede over, hvad de spiser, kok Rachel Willen, en fødevare, forfatter og lærer, tyder på, at inddrage dem i køkkenet. "Børn elsker ting, de kan få deres hænder på og samle," sagde hun. Til gengæld madlavning i en familie bonding øjeblik, og lad jeres børn oprette en mini-menu og tage en shopping tur sammen for at afhente ingredienser.

Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images

Mini Ananas Upside-Down Kage

Her er en lille godbid, der vil få munden vanding. Blot at gentage de samme trin, du vil tage, mens du opretter en almindelig-størrelse ananas upside-down kage. Kun i stedet for en stor kage pan, skal du bruge en muffin tin for at skabe flere mini-kager. Bages i en medium ovn i 20 til 25 minutter, eller indtil en tandstik kommer ren ud.

Enkel Spyd

"Veggie, frugt og kød spyd er en sjov måde at sætte alt på, at den mad pyramide diagram på en pind," sagde kokken Jorj Morgan, forfatter til madlavning, underholdende og livsstil bøger. Hak mundrette stykker frugt og/eller grøntsager og lad dine børn med at samle dem, og derefter tjene med en veggie og/eller frugt dip. Du kan også spyd terninger af koldt kød og serveres med ketchup eller barbecue sauce.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Myrer på en Log

Det ville ikke komme som nogen overraskelse, hvis du har glemt om denne skønne barndom mini-mad. Mens navnet betyder ikke nødvendigvis appellerer til din epikuræisk sanser, kids adore absolut den idé. "Lag selleri sticks med peanut butter, bløde oste eller dip," foreslog Morgan. "Toppen med din favorit hakkede nødder, tørrede frugter eller frø."

Farsbrød Og Grøntsager 2 billede af Brett fra Mulcahy Fotolia.com

Mini Farsbrød

"Mini kød -- og kylling -- brødene er nemme at spise, og let at tilberede," Morgan sagde. "De kan lave mad på den halve tid." Brug din standard opskrift på farsbrød, men det koge i miniature-størrelse brød pander eller endda muffin dåser. Dette er en kreativ måde at få børn til at spise farsbrød (læs: protein) kan de ellers har ingen interesse i at forbruge.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Pocket Pizzaer

Om jumbo størrelse eller skaleret ned, pizza er et hit hos børn i hele verden. For at oprette en miniature-version, skal du bruge engelske muffins som din skorpe og top med tomatsauce, mozzarella ost og din-eller dit barns -- vælg pynt. Line din mini pizzaer op på en bageplade og bages i en medium, ovn, indtil osten er smeltet og boblende.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Nano Empanadas

Empanadas, fyldt med kød eller veggie tærter, er en af Willen foretrukne lille mellemstore fødevarer. "Mosede kartofler, krydret med cheddar ost og søde majs kerner, der gør en stor børne-venligt vegetarisk fyld, som gør, mildt krydret tyrkiet taco kød," sagde hun. Brug frosne, pre-skær dejen i skiver og har dine børn folde den optøede dejen med en klat af fyldet. Få ekstra kreativ og bruge en gaffel til at forsegle og forme empanadas, derefter bages i ovnen til de er ustabil og brun.

Om Forfatteren

Wendy Rosa Gould er en professionel journalist, som har bidraget til "Glamour" magazine og the Huffington Post, blandt andre publikationer. Efter praktikophold på "Indianapolis Business Journal," "Kiwanis Internationale" og "NUVO Newsweekly," hun tjente BA-grad i journalistik og filosofi fra Franklin College i 2008. Gould har specialiseret sig i livsstil emner.

ADVERT

Mest populære