Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er en Høj Kvalitet, Måltid-Udskiftning Drink?

Måltid-udskiftning drikkevarer, undertiden markedsføres som vægttab ryster, indeholder en bred vifte af ingredienser og næringsstoffer. Dette betyder, at de er langt fra ens, og de vil ikke give de samme resultater. Hvis dit mål er at støt og sundt at tabe sig med hjælp af lejlighedsvis måltid-udskiftning drikkevarer, lære mere om, hvad der gør et produkt af høj kvalitet, så du kan øge dine chancer for succes.

Stor Ernæring

I en historie om 6abc.com i November 2013, registreret diaetetiker Emily Rubin erklærede, at de bedste vægt-tab drikkevarer har masser af fiber og protein, meget lidt sukker og en total af 200 eller færre kalorier. Hvor meget er "masser" og "meget lille"? Endokrinolog Dr. Michael Tamber foreslået i en historie om HeraldNet i juni 2008, at en høj kvalitet ryste skal have mindst 10 gram protein og færre end 3 til 4 gram sukker. Også, er det sundeste hvis du vælger shakes, der er lavet med rigtig mad, kosttilskud og tilsætningsstoffer, der ikke indeholder de samme gavnlige, beskyttende vitaminer og mineraler.

Udholdenhed

En høj kvalitet måltid-udskiftning drink er beregnet til at erstatte et måltid. Dette betyder, at hvis du drikker, du skal ikke føle dig sulten igen 20 minutter senere, og du behøver ikke at gå mellemmåltider flere gange, før dit næste måltid. Den fornemmelse af varig fylde er kendt som mæthed, og det er noget, der kan være svært at opleve med måltid erstatning drikkevarer, fordi flydende kalorier ikke nødvendigvis som fyld som kalorier fra fast føde. Da protein er et næringsstof, der er mere fyld end kulhydrater eller fedt, kan du ønsker at gøre grundlaget for dit måltid-udskiftning drikke en kop nonfat yoghurt eller et scoop af valle protein pulver.

Hjemmelavede Er Sundere

Det tager lidt længere tid at blande din egen shake, end at købe en i pulverform eller flaske form, men det trade-off er, at du får flere naturlige ingredienser, og har fuld kontrol over hvad der kommer i din drink. For en shake, der kombinerer sunde fedtstoffer, protein og kulhydrater, og har færre end 200 kalorier, bland en håndfuld isterninger, 1/2 kop mælk eller fedtfrie græsk yoghurt, 1 spiseskefuld hakket hørfrø, og 1/2 mellemstor banan eller 1/2 kop friske eller frosne bær.

Begrænsninger på Kvalitet

Selv hvis dit måltid-udskiftning drink, der er fuld af næringsstoffer og lav i kalorier, det er ikke garanteret at hjælpe dig med at tabe vægt. At slanke ned over tid, er du nødt til at forbruge færre net kalorier, end du forbrænder. At erstatte et eller to måltider om dagen med shakes er tilbøjelige til at reducere din samlede kalorieindtag, men dine resultater vil også være påvirket af, hvor aktiv du er, hvor meget du spiser andre måltider, og hvad din kost er ligesom, når du er færdig med shakes og gå tilbage til almindelig mad. Før du begynder ethvert måltid-udskiftning plan, skal du tale med din læge.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

Foto Credits

  • Marili Forastieri/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære