Sund Kost >> Ernæring

Høj-Protein Kosttilskud Bariatriske

Skrevet af Janet Renee, MS, RD; Opdateret juli 20, 2017

Efter at være udskrevet fra hospitalet efter fedmekirurgi, kan din læge giver retningslinjer for efter en høj-protein væske forplejning. Retningslinjer og tidsramme, varierer fra læge, men du kan normalt forvente at overholde denne meal plan for de første to uger efter operationen. Almindeligt, vil du blive bedt om at drikke en høj-protein supplement til at hjælpe med at dække dit proteinbehov. Det er afgørende til at vælge en høj kvalitet supplement til at sikre tilstrækkelig ernæring og følge din læges retningslinjerne omhyggeligt.

Hvorfor Det Er Vigtigt

Fedmekirurgi ændrer din evne til at spise regelmæssige mellemstore måltider, som gør det vanskeligt at få nok protein og andre næringsstoffer. Denne type af kirurgi forårsager hurtig vægttab. Målet med høj-protein kosttilskud er at give din krop med tilstrækkelig protein til at hjælpe med at bevare muskelmassen. Hvis du ikke spiser nok protein til at opfylde dine behov, mens du er på et meget lavt kalorieindhold kost, din krop resorts til at nedbryde muskelvæv. Du ønsker at bevare så meget muskelmasse som muligt, da du mister vægt, så din krop forbrænder fedt til brændstof. Dette hjælper dit stofskifte og bidrager til en sundere kropssammensætning, som reducerer din vægt.

At vælge en Høj-Protein Supplement

En række kommercielle høj-protein kosttilskud er tilgængelige for bariatriske patienter. Din læge kan give specifikke mærke anbefalinger. University of Missouri Sundhedspleje Bariatriske Tjenester tyder på udkig efter et supplement, der indeholder 200 kalorier eller derunder pr 8-ounce servering og mindst 15 gram protein i hver servering. Check at se, at det har mindre end 5 gram fedt per portion. Du ønsker også at kontrollere mængden af kulhydrater og sukker, den indeholder. Vælg et kosttilskud, som indeholder mindre end 20 gram kulhydrater og mindre end 5 gram sukker pr 8-ounce servering.

Isolere Versus Koncentrere Sig

Når du bruger en høj-protein kosttilskud, vil du typisk se, protein ingredienser, der er opført som valleprotein isolat, koncentrere sig eller en blanding af de to. Protein kosttilskud, der bruger valle-isolater, der normalt indeholder en høj koncentration af protein og lidt eller ingen laktose, hvilket er godt, hvis du er laktose intolerant. Isolater, der som regel smager bedre og bland bedre, for, ifølge Kimberly Mahoney, RD, i sin artikel for Fedme Handling Koalition. Kosttilskud ved hjælp af whey koncentrater indeholder en lavere koncentration af protein og en større mængde laktose end isolater.

Generelt Indtagelse Retningslinjer

Mens efter en høj-protein væske forplejning. du spise seks små måltider med fødevarer med en glat, flydende konsistens, ifølge Highland Hospital er Bariatric Surgery Center. Du kan forvente at drikke tre høj-protein kosttilskud i 8-ounce portioner. Dine tre andre måltider består typisk af fedt-fri eller 1 procent fedt mejeriprodukter, såsom mælk, yoghurt og budding. Du kan også få sojamælk og suppe. Vælg 98 procent fedt-fri condensed supper og gøre dem med 1 procent af fedtfri mælk. Det er afgørende, at sip væsker langsomt i løbet af denne post-operative periode, i henhold til Highland Bariatriske.

Om Forfatteren

Janet Renee er en klinisk diætist med en særlig interesse i vægt forvaltning, sports ernæring, medicinsk ernæring terapi og kost tendenser. Hun fik sin Master of Science i ernæring fra University of Chicago og har bidraget til, at sundhed og wellness-magasiner, herunder Forebyggelse, Selvstændig, Form og Madlavning Lys.

Foto Credits

  • George Doyle/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære