Sund Kost >> Sunde Måltider

Høj-Fiber Færdigpakkede Morgenmad Fødevarer til Rejser

Spise en høj-fiber morgenmad kan hjælpe dig med at kontrollere din vægt og afværge sult i morgen, men den opgave kan være udfordrende, når du er på rejse. Tilbud på hotel morgenmad kan kun lav-fiber muligheder, såsom æg og pålæg, kager og andre sukkerholdige korn og hvidt brød. For en mere nærende morgenmad på vejen, pakke dine egne høj-fiber færdigpakkede morgenmad.

Læs Etiketten

Food and Drug Administration giver mulighed for fødevarer pakker til at proklamere, at maden er en god kilde til et bestemt næringsstof, hvis hver portion giver 10 procent til 19 procent af den daglige værdi for det pågældende næringsstof. En fødevare, der er højt indhold af et næringsstof, der giver mindst 20 procent af den daglige værdi per portion. Fordi den daglige værdi for fiber er 25 gram, fødevarer, der er gode kilder til fiber give 2.5 4.9 gram kostfibre per portion, og fødevarer med mindst 5 gram kostfibre per portion er høj i fiber.

Bære Kolde Morgenmadsprodukter

Kolde morgenmadsprodukter er klar til at spise, og kan være høj i fiber. Pakke en stor kasse i din kuffert eller købe enkelt-tjener kasser i lufthavne eller i kiosker eller supermarkeder, der er på vej eller på din destination. Hele korn sorter, såsom strimlet hvede og hele korn rosin klid, er naturligvis højere i fiber end raffinerede kornprodukter. En kop af strimlet hvede indeholder 6.1 gram fiber. Vælg usødet eller let sødet sorter til at reducere dit kalorie-forbrug. Æde dit korn, tør eller blandes i yoghurt for en bærbar morgenmad.

Stash Tørret Frugt

Friske frugter, såsom æbler, er ofte tilgængelige i hotel lobbyer, og i dagligvarebutikker, men tørret frugt er en høj-fiber mulighed, hvis du ikke kan få frisk frugt. En halv kop af abrikos halvdele giver 4.8 gram fiber, og en lille, 1.5-ounce æske rosiner indeholder 1,6 gram fiber. Tørrede kirsebær, blommer, æbler og pærer er alle gode valg. Spis dem med fedtholdige hytteost eller yoghurt eller fedtfattig ost holde til at få nogle af kalcium og protein i din morgenmad. Vælg tørret frugt uden tilsat sukker for at begrænse de kalorier, du får fra dem.

Stole på Peanut Butter

Medbring en krukke med peanut butter i din kuffert, så du kan sprede det på hele korn brød eller endda hele hvede saltkringler eller kiks til morgenmad på vejen. Hver 2-spsk serverer tilføjer en anden 1.9 gram fiber til din morgenmad. Jordnødder og blandede nødder er alternative valgmuligheder, der er til rådighed i lufthavnene, og de fleste dagligvarebutikker. Vælge usaltet jordnøddesmør, jordnødder og nødder for at begrænse dine natrium forbrug. Også, undgå indtagelse af kolesterol-raising transfedtsyrer ved at vælge alle naturlige jordnøddesmør uden delvist hydrogenerede olier.

Gør en Sandwich

En pakke af hele korn brød, bagels, wraps eller pitabrød kan holde sig frisk til varigheden af din tur, hvis du rejser til bare et par dage. En hel-hvede pita giver 4.7 gram kostfibre. Gør dig selv en sandwich til at spise på hotellet eller tage med dig til lufthavnen eller en konference, eller drage fordel af hotellets morgenmad. Bringe dit eget brød i stedet for at vælge det hvide brød eller bagels på hotellets kontinentale morgenmad. Se for enhver høj-fiber friske fødevarer, som du kan spise med dit brød. Frisk skåret melon og hele æbler, appelsiner og bananer, er sandsynlige muligheder.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære