Sund Kost >> Ernæring

Høj Protein Vegetar Røre-Yngel

Skrevet af Corinne Goff; Opdateret December 27, 2018

En vegetar røre-yngel kan være en glimrende kilde til protein. Vegetabilske fødevarer giver alle de aminosyrer man har brug for plus fibre og fytokemikalier, som du ikke får fra kød. Når du ønsker høj protein-og superior-ernæring, en afbalanceret vegetarisk ret, er den måde at gå. Du skal bare nødt til at vide, hvilke ingredienser, der skal medtages i dit måltid.

Quinoa

Vælg quinoa i stedet for ris, som din base korn, hvis du er på udkig efter maksimal protein. En kop quinoa indeholder 8 gram protein sammenlignet med 1 kop ris, som har omkring 4 gram. Quinoa er et komplet protein, hvilket betyder, at det leverer alle otte essentielle aminosyrer. Dens konsistens er let, luftigt og lignende til couscous med en mild smag. Prøv simmering en del quinoa og to dele vand i ca 15 minutter, og bruge det som en base for de andre ingredienser.

Grøntsager

Du kan blive overrasket over at erfare, at grøntsager indeholder protein også. En kop hakket, kogt broccoli og 1 kop kogte asparges har omkring 4 gram protein hver. En kop kogt spinat har 5.5 gram protein. Svampe, peberfrugter, løg, blomkål, kål og hjerter af palm er andre muligheder. Stir-fry dine foretrukne grøntsager med lidt olivenolie eller marinade, indtil de er møre.

Tofu, Tempeh eller Bønner

Dette er, hvor du virkelig kan sætte skub i dit måltid er protein. Tofu og tempeh er høj-protein soja-produkter og-bønner er populære protein-pakket vegetar korte. Tofu tilbyder næsten 20 gram protein per 1/2 kop. En 1/2-cup servering af tempeh indeholder 15 gram protein og 1 kop del af sorte bønner leverer ca 15 gram protein. Andre sorter af bønner, der har et lignende indhold af protein. Prøv garbanzo, nyre, pinto eller cannellini bønner eller linser.

Nødder og Frø

For yderligere at øge proteinindholdet i din stir-fry, tilsættes nødder eller frø. Indarbejde peanut sauce til din parabol eller støvregn det på toppen. Jordnøddesmør er et høj-protein fødevarer, kan tilbyde 8 gram i 2 spsk. Bland i 1/4 kop mandler for at tilføje næsten 6 gram protein eller 1/4 kop solsikkekerner for en ekstra 7 gram. Drys på et par hamp frø eller formalet hørfrø for ekstra protein.

Om Forfatteren

Corinne Goff er en registreret diaetetiker i Rhode Island, der fungerer som en ernærings-konsulent i en privat praksis. Hun skriver en ernærings-blog, der fokuserer på naturlige, hele fødevarer. Goff har en bachelorgrad i psykologi fra Salve Regina University og en bachelor of science grad i ernæring fra University of Rhode Island.

ADVERT

Mest populære