Sund Kost >> Ernæring

Højt Fiberindhold Snack Fødevarer i supermarkedet

Skrevet af Anni Kamps; Opdateret November 27, 2018

Fiber er en type af kulhydrat i vegetabilske fødevarer, der kan spille en vigtig rolle i fordøjelsen, hjerte-sygdom forebyggelse og vægttab. At få nok fibre -- 21 til 25 gram per dag for kvinder og 30 til 38 gram per dag for mænd-er afgørende for en sund kost, og vide, hvor fiber-fyldt snacks til at købe i supermarkedet kan hjælpe dig med at opfylde din fiber anbefalinger.

Pakket Snack Fødevarer

Mange fødevarer i snack midtergangen er høj i kalorier og lavt fiberindhold. Der er dog nogle snacks, der indeholder betydelige mængder af fiber og kan nemt være en del af en sund kost. For eksempel, popcorn indeholder 3.5 gram fiber pr 3-cup, der tjener. Derudover, popcorn er tilgængelig i 100-kalorie-packs og fedtfattige sorter, eller du kan vælge at luft-pop din egen. Andre sunde højt fiber snacks indeholde nødder og frø. En fjerdedel kop solsikke kerner indeholder 4 gram fibre, mens 1 gram mandler indeholder 3.5 gram fiber. For den sundeste snack mad valg, så prøv at vælge snacks, der er lavere i natrium-mindre end 200 mg per portion -- og har meget lidt at ingen tilsat sukker.

Frugt og Grøntsager

De producerer afdeling er fyldt med høj-fiber, frugt og grøntsager, mange af som er gode snacks. Friske hindbær er en fremragende kilde til fiber, der indeholder 8 gram fiber pr kop, mens æbler, pærer, bananer og appelsiner, som hver indeholder 3 til 5 gram fiber pr stykke. Selv om mange grøntsager, højt fiberindhold, såsom kogte artiskokker, ærter og majs, er upraktisk at spise som snacks, der er andre praktiske valg. En kop hakket broccoli har 2,6 gram fiber og gør en god snack med fedtfattig dip. Du kan også prøve at baby gulerødder, der indeholder 3 gram fibre per 10 gulerødder.

Hele Korn Brød

Fuldkorn er blandt de bedste kilder til fiber, så det er kun naturligt, at de brød gangene er fyldt med fiber-fyldte fødevarer. Afhængigt af den brand, der brød kan variere i mængden af fiber, de indeholder. Generelt en skive fuldkornsbrød indeholder mellem 2 og 4 gram fibre, og brød med ekstra fiber indeholde så meget som 9 gram per skive eller servering. For en snack, kan du prøve et stykke af hele hvede brød med peanut butter eller halvdelen af en hel hvede bagel med fedtfattig flødeost. Hele hvede pita brød med hummus også gør en fremragende snack, med 5 gram fibre pr 6,5 " -diameter pita.

Korn og Kornprodukter Barer

Korn kan være en sund high-fiber snack, enten på egen hånd eller som topping til andre snacks, som yoghurt. For eksempel, klid, korn med rosiner indeholder over 8 gram fiber pr kop, mens ske-størrelsen strimlet hvede giver 5 gram for den samme portionsstørrelse. Hot kornprodukter, som havregryn, er en anden god snack og indeholder omkring 3 gram fiber pr pakke eller servering. Korn midtergangen også indeholder en bred vifte af korn barer med fiber. For de fleste fiber, så sørg for at vælge hele korn korn barer, som ofte indeholder mindst 3 g fibre pr bar, eller du kan prøve barer med ekstra fibre, som indeholder ca 9 gram kostfibre per bar.

Om Forfatteren

Anni Kamps er registreret og har licens diætist med en master of science grad i ernæring fra Case Western Reserve University. Hun rådgiver klienter om en bred vifte af ernæringsrelaterede emner, herunder vægttab, hjerte-kar-sundhed, sport ernæring og håndtering af diabetes.

ADVERT

Mest populære