Sund Kost >> Sunde Måltider

Høj Energi Frokost for Mænd

Uanset om du er selvfoelgelig op til en høj-drevne møde eller en eftermiddag for at træne i fitnesscenter, din frokost vil bestemme dit niveau af udholdenhed. Pizza eller en burger kan være hurtig og nem, men en energi-pakket måltid tager lidt mere planlægning. Reglerne for at spise sundt anvende til at spise for energi. Den rigtige kombination af næringsstoffer, som vil give dig det skub, du har brug for til at sejle gennem resten af dagen.

Hvad Mænd Har Brug For

Mænd har 1 1/2 gange dødeligheden fra kost-relaterede sygdomme, såsom hjerte-kar-sygdom og tyk-og endetarmskræft, end kvinder, i henhold til Palo Alto Medical Center. Du kan gøre en masse for at forbedre din sundhed og reducere din risiko for sygdom ved at springe fast food til frokost og vælger for et sundere måltid. At spise rigtigt vil også forbedre din energi niveauer. For at forenkle nærende spise, det AMERIKANSKE Department of Agriculture anbefaler, at opbygge en sund tallerken ved hvert måltid. Tjene halvdelen af din tallerken frugt og grøntsager, en fjerdedel af hele korn og en fjerdedel magert protein. Har en servering af lav eller ikke-fedt mejeri for, og begrænse dit indtag af fedt, salt og sukker.

En Opskrift på Energi

Tror i hvert måltid som en afbalanceret kost i miniature. Komplekse kulhydrater-herunder hele korn, frugt, grøntsager, bønner, bælgfrugter og frø -- forsyne din krop med sukker kaldet glukose, der anvendes af hver celle i kroppen for energi. Selv om raffinerede kulhydrater, såsom hvidt brød og kiks, der indeholder sukker, kan de nedbrydes meget hurtigt, hvilket kan føre til energi nedbrud. Kulhydrater alene er ikke nok. Fedt og protein holder din krop i at optage glukose for hurtigt og hjælpe med at holde din energi niveauer stabil, ifølge University of Rochester Medical Center.

Emballage Brun Papirpose

Sandwich er en frokost favorit, og det er nemt at gøre dem sunde og af høj energi. Lag stegt kylling, fedtfattig ost, spinat, tomater, bønnespirer mellem to skiver af hele korn brød. Udskift fede mayonnaise med skiver af næringsstof-tætte, cremet avocado. Pisk op med frugt og fedtfattig yoghurt ryste og pak det ind til frokost. En anden nem løsning er suppe og salat. Opt for en lav-natrium, bouillon-baseret grøntsagssuppe som fløde supper er højt indhold af fedt. Se, hvor mange grøntsager du kan kaste ind til salat. Top det med grillet kylling eller fisk, frø og en spiseskefuld af nødder for protein og sund fedt.

Om Energi Barer

Hele sektioner af købmand er afsat til, hvad der hævdes at være energi-styrke, muskel-building power barer. Mens barer normalt kombinere protein, fibre og andre næringsstoffer, de har tendens til at have et ekstremt højt indhold af sukker. I virkeligheden, barer' glykæmiske indeks er ikke noget bedre end en candy bar, ifølge Harvard Medical School. Spar penge, og pakke en sandwich til frokost i stedet for mere vedvarende energi niveauer.

Om Forfatteren

Carolyn Robbins begyndte at skrive i 2006. Hendes arbejde udgør, kan ses på diverse hjemmesider og dækker forskellige emner, herunder neurovidenskab, fysiologi, ernæring og fitness. Robbins er uddannet med en bachelor of science grad i biologi og teologi fra Saint Vincent College.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære