Sund Kost >> Ernæring

High Carb Mad til Svømmere

Skrevet af Leigh Wittman; Opdateret November 27, 2018

En svømmer er god kost kan give ham en fordel i vandet. Al fysisk aktivitet kræver glukose til brændstof, men de fleste dag-til-dag aktiviteter, der kan være drevet med glukose, der allerede er gemt i din krop. At spise en høj-kulhydrat måltider og snacks i flere dage før en svømmetur mødes, kaldes kulhydrat belastning, der kan gavne din præstation, i henhold til MayoClinic.com. Du forbereder dine måltider og snacks på forhånd kan hjælpe dig med at holde din kulhydrat-loading kost.

Morgenmad

Svømme møder er ofte meget tidligt i morgen, hvilket gør det svært for nogle mennesker at spise morgenmad. Men at spise en høj-kulhydrat morgenmad vil forny din leverens glykogen butikker, som kan give dig med brændstof, mens den opfylder. Hel-hvede pandekager med frugt og et glas skummetmælk, hele hvede brød med peanut butter og syltetøj og et glas juice eller en hel-hvede bagel med fedtfattig fløde, ost og en side af frugt er en god morgenmad valg.

Frokost

Frokost er ofte planlagt i midten af en svømmetur mødes. Fedtholdige fødevarer tager længere tid at fordøje end fedtfattige fødevarer, som kan forårsage dig til at svømme langsommere end dit potentiale. Spis en let, fedtfattig frokost, der er høj i kulhydrater til at give hurtig energi. Gode muligheder omfatter en kalkun sandwich på hele hvede brød med saltstænger og frugt juice eller chili med en stor bagt kartoffel og et glas skummetmælk.

Middag

Middag er et vigtigt måltid for svømmere, især natten før en svømmetur mødes. Dette er fordi det er den sidste store måltid, en svømmer kan spise uden at føle sig tynget morgen mødes. En forret rig på kulhydrater, med en side, der er også høj i kulhydrater kombineret med skummetmælk eller juice er ideel. Prøv hel-hvede spaghetti med marinara sauce, brød pinde, salat med croutoner og skummetmælk til middag. Alternativt kan du spise en tyk skorpe veggie pizza med brød pinde, frugt og juice.

Snacks

Spise en høj-kulhydrat snacks i løbet af en svømmetur mødes, hvis du finder dig selv at blive sultne. Dette er den vigtigste tid til at undgå at spise fedtholdige fødevarer, der kan bremse dig ned, fordi du kan spise minutter før dit arrangement. Saltkringler, frisk frugt, ris kager, nonfat yoghurt, og hele korn crackers gøre gode snacks til en svømmer.

Om Forfatteren

Leigh Wittman har været at skrive professionelt siden 2007. Hun skriver primært om sundhed, karriere rådgivning, friluftsliv og rejser til forskellige hjemmesider. Wittman er en autoriseret sygeplejerske og studeret sygepleje på Arizona State University.

ADVERT

Mest populære