Sund Kost >> Sunde Måltider

Hibiscus Te Og Forhøjet Blodtryk

Den sprudlende af hibiscus blomster er kommet til at symbolisere tropisk skønhed, uanset om frisk på planten eller trykt på en Hawaii-skjorte. Blomsterbægeret af blomsten er brygget i en ruby rød te er en populær drik i hele sin oprindelige regioner. Hibiscus-te kan være mere end blot en forfriskende drik. Foreløbige undersøgelser støtter, at brugen af Hibiscus sabdariffa te til at sænke forhøjet blodtryk, og større langsigtede undersøgelser er nødvendige for at bekræfte denne effekt.

Te Beats Placebo

En dobbelt-blind, placebo-kontrolleret undersøgelse offentliggjort i Journal of Nutrition i 2010 undersøgt effekten af hibiscus te på blodtrykket. I det 65 deltagere med mild eller borderline hypertension blev opdelt i to grupper, og der ordineres en kop te dagligt i seks uger. Den eksperimentelle gruppe var givet hibiscus-te, mens kontrolgruppen modtog en drik krydret og farvede for at efterligne hibiscus. I slutningen af seks uger, hibiscus gruppe havde sænket deres blodtryk ved en statistisk signifikant beløb.

Te Versus Medicin

I en undersøgelse offentliggjort i Phytomedicine i 2004, 76 emner, der blev ordineret enten Hibiscus sabdariffa eller et almindeligt ordineret blodtryksmedicin. Urte-infusion sænket blodtryk samt medicin, og patienterne tolereres de to behandlinger er lige gode. Disse resultater viser et behov for større undersøgelser, der sammenligner den urt til farmaceutiske blodtryk medicin.

Valg Af Hibiscus Te

Når du vælger te, ser for alvor hibiscus ingredienser. Det er ideelt at lave din te med tørrede hibiscus bæger, som du kan købe fra en urt, leverandør eller finde som "Flor de Jamaica" i det Mexicanske marked. Med kommercielle blandinger, se for Hibiscus sabdariffa på ingrediens listen. Nogle produkter bruger farve og hibiscus ekstrakter til at efterligne udseendet af ægte hibiscus; men som påpeget i 2010-undersøgelsen, disse produkter har ingen effekt på blodtrykket. Undgå hibiscus produkter med tilsat sukker og kunstige ingredienser.

Advarsler og Kontraindikationer

Forhøjet blodtryk kan have alvorlige konsekvenser og bør overvåges af en læge eller sygeplejerske. Tal med din læge, før du tilføjer hibiscus til din behandling regime. Gravide kvinder bør bruge forsigtighed, før du tager urter, kosttilskud eller lægemidler. Dem, der er allergiske til hibiscus plante eller blomst bør undgå hibiscus te, og personer med galdesten bør ikke drikke te.

Om Forfatteren

Stephanie Draus er en naturopatisk læge og assistant professor of clinical sciences, National University of Health Sciences. Hun har praktiseret i Chicago som en sundheds-konsulent siden 2005. Hun er uddannet på National College of Natural Medicine i Portland, Oregon.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære