Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Urter Fra Købmand Kan Bruges til at Lave Te?

Når du tænker om naturlægemidler, du kan være under indtryk af, at du er nødt til at finde en form for forældede apotekeren eller en praktiserende herbalist for at deltage. I virkeligheden er der en række fælles urter, som du kan finde lige i din købmand s producere sektion, der kan laves om til lækre og sunde urte te præparater. Fra ginger persille, frisk urter, der findes i supermarkedet, er nogle af de fineste og mest gavnlige medicinske planter til rådighed.

Fælles Køkkenurter

Urter, der traditionelt benyttes i kulinariske tilberedninger, såsom basilikum, persille og rosmarin, alle har utrolige sundhedsmæssige fordele, når det gøres som medicinske teer. Ifølge Verdens Sundeste Fødevarer, basilikum indeholder store mængder af vitamin A, K, C og folat samt sunde mineraler som calcium, kobber, mangan og jern. Persille er en effektiv nyre-tonic, der støtter afgiftning af affald fra kroppen gennem sin dokumenteret vanddrivende effekter, ifølge forskning offentliggjort i "Journal of Ethnopharmacology" i juni 2002. Rosmarin har vist sig gennem en række videnskabelige undersøgelser til støtte for sundhed -- rosmarin te kan være gavnlig i behandling af bronkial astma, inflammatoriske sygdomme, mavesår, hjerte-kar-sygdom og kræft, efter at en fornyet undersøgelse offentliggjort i "Indisk Journal of Experimental Biology" i 1999.

Hvidløg og Ingefær

Andre lægemidler, urter, der findes i din gennemsnitlige købmand omfatter hvidløg, ingefær og cayennepeber. De sundhedsmæssige fordele af hvidløg er mange -- og selv om det ikke gør en særlig velsmagende te, kan det medvirke til at sænke kolesterol og reducere risikoen for blodpropper, hjerteanfald og slagtilfælde; støtte immunsystemet, og kan være nyttige i behandling af kræft, i henhold til en fornyet undersøgelse offentliggjort i januar 1996 "Medicinske Forskning Anmeldelser." Ingefær har en lang historie som en kulinarisk urt i Øst såvel som mange dokumenterede sundhedsmæssige fordele. En te af frisk ingefær kan hjælpe med at lindre kvalme, støtte fordøjelsen og har et bredt spektrum antioxidant, anti-kræftfremkaldende og anti-inflammatoriske handlinger i kroppen, i henhold til "urtemedicin: Biomolekylær og Kliniske Aspekter, Anden Udgave."

Eksotiske Urter til Te

Tag et kig rundt på din købmandsbutik, og du kan blive overrasket over at finde krydderurter som citrongræs og burre rod. Citrongræs, en traditionel kulinariske urt, der anvendes i Vietnamesiske, Kinesiske og Thailandske retter, har betydelige fordele, når det tages som en te. Efter en fornyet undersøgelse offentliggjort i "Journal of Advanced Farmaceutisk Teknologi og Forskning" i vinteren 2011, citrongræs har vist potentiale som en anti-bakteriel agent, i behandling af malaria, der bredt spektrum anti-inflammatoriske handlinger, der anti-cancer virkninger, og som et nyttigt i behandling for højt blodsukker. Burre rod er en anden Asiatiske delikatesse, der vinder mere mainstream appel i Vesten. Burre rod te indeholder sunde prebiotics kaldet inulin, som kan bidrage til at støtte en sund mikroflora i tarmkanalen. Ifølge en artikel offentliggjort i "Inflammopharmacology" i oktober 2011, burre rod viser lover som en behandling for hud lidelser, herunder eksem, og afgifte blodet.

Hurtige Tips

Friske, grønne kulinariske urter som persille og basilikum gøre gode urteteer, når hakkes fint og tilført for overalt fra tre til 10 minutter i kogende vand. Rødder og jordstængler som ingefær, hvidløg og burre kan blive simret på lavt i 10 til 30 minutter til at udtrække de medicinske kvaliteter. En glimrende måde at kvæle en forkølelse eller influenza i opløbet, er at lave en te med hvidløg, ingefær, peberrod og en knivspids cayenne peber. Dette er virkelig åbner bihuler og kan give immunsystemet et lille løft -- tilsættes honning og citronsaft efter smag. Sørg for at tjekke med en kvalificeret læge, før du tilføjer urte-behandlinger, især hvis du er gravid, ammende, den farmaceutiske medicin eller lider af nogle alvorlige sundhedsmæssige problemer.

Om Forfatteren

Amy Myszko er en certificeret klinisk farmaceut og ernæringsmæssige konsulent, der har hjulpet mennesker med at finde større sundhed og balance gennem kost, livsstil og naturmedicin siden 2006. Hun har fået sin certificering fra North American Institute of Medical Herbalism i Boulder, Colorado. Myszko også har en BA i litteratur fra University of Colorado.

Foto Credits

  • Ryan McVay/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære