Sund Kost >> Kost

At hjælpe en Teenager tage på i Vægt

Skrevet af Kristy Lee Wilson; Opdateret juli 20, 2017

I løbet af ungdomsårene teen ' s organer, der er under hastig forandring, hvilket kan resultere i, at din teenager at blive selv-bevidst og yderst bevidst om sit kropsbillede. Medierne også bombarderer teenagere med herliggjort, ofte digitalt ændret krop billeder, der er urealistiske for teenagere til at leve op til. Sådanne meddelelser kan medføre, at teenagere til at synes de er for tynde eller for tykke. Men mange mennesker, især teenage-drenge og unge mænd, finde vægtøgning at være en udfordring.

Stigende Kropsvægt

Vægt gevinst er afhængig af at forbruge flere kalorier, at du forbruge gennem motion og andre daglige aktiviteter. For at din teenager til at få 1 til 2 pund af legemsvægt per uge, han skal forbruge en ekstra 500 til 1.000 kalorier om dagen over hans typiske indtag. Men nogle teenagere kan være nødvendigt at øge den daglige kalorieindtag endnu mere, hvis de fortsætter med at kæmpe med vægtstigning. For en teenager, der kæmper med vægtøgning, spise kan blive til en opgave, og det kan blive dyrt. Som et resultat, mange tynde teenagere henvende sig til tom kalorieindhold valg, såsom fastfood, doughnuts og cookies, og ofte ser for vægt-gevinst kosttilskud for at hjælpe dem med at øge kalorier. Disse fødevarer er billigere, men også mindre nærende, da de giver din teenager med kalorier, men meget få vigtige næringsstoffer.

Finde en Balance

Mange teenage-drenge, der fejlagtigt tror, at den bedste måde at tage på i vægt og bulk op, er ved at forbruge store mængder af protein. Mens passende protein forbrug er afgørende for din voksende teenager, spise i store mængder, vil ikke resultere i store stærke muskler. Din teenager har brug for ekstra kalorier fra kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, ikke bare fra protein. Kulhydrater er et vigtigt brændstof for musklerne, og ved at indtage tilstrækkelig kulhydrater, din teenager vil være i stand til at udføre mere intens modstand øvelse, som er afgørende for muscle bygning. Det er en godt designet styrketræning program sammen, med ekstra samlede kalorieindtag, som vil resultere i en sund vægt gevinst for din teenager.

Øge Kalorie Indtag

Teenagere har generelt en hektisk tidsplan med skole, sport praksis, deltidsjob og sociale arrangementer, som kan gøre at finde tid til at spise udfordrende. Med henblik på at forbruge de ekstra kalorier som din teenager har brug for at tage på i vægt, vil han nødt til at spise ofte hele dagen. Opmuntre din teenager til at vælge højere kalorieindhold fødevarer, der er næringsstof-tætte, snacks, spise større end normal portion størrelser ved måltiderne og spiser en ekstra snack som en peanut butter sandwich med et glas mælk før sengetid. Husk, at det er de ekstra kalorier, ikke kun bestemte fødevarer eller fødevaregrupper, der vil bidrage til vægtøgning over tid.

Vær Tålmodig

Ved at forbruge de anbefalede 500 til 1.000 ekstra kalorier per dag, din teenager skal begynde at se nogle gradvis vægtøgning. Opmuntre din teenager til at blive aktiv på en regelmæssig styrketræning program som dette vil føre til muskel vækst i stedet for tilsat fedt, som følge af sin vægt gevinst. I løbet af ungdomsårene, teenagere, er der stadig vokser og udvikler sig, så det kan tage lidt tid til at opnå en vægtøgning, de ønsker. Opmuntre din teenager til at være tålmodig og konsekvent vælger sunde måltider og snacks og spise større portioner på en regelmæssig basis for hele dagen. Som vægttab, vægtøgning er en proces, og det vil tage tid.

Om Forfatteren

Kristy Lee Wilson er en tidligere Cirque du Soleil performer, Sharecare fitness ekspert, bestseller forfatter, en international foredragsholder, certificeret personlig træner og unge fitness-specialist. En elite atlet fra en meget ung alder, Wilson ' s vigtigste opgave er at motivere, inspirere og uddanne så mange mennesker som muligt til at leve til deres fulde potentiale.

Foto Credits

  • teenager, der går til sport. billede af Petr Gnuskin fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære