Sund Kost >> Ernæring

Hede Problemer Med For Meget Natrium

Med natrium i stigende grad tilsættes til fødevarer under behandling eller opbevaring, at den gennemsnitlige Amerikanske forbruger 3,400 mg natrium per dag, mere end 50% over det anbefalede maksimum. Overforbrug af natrium kan have en række negative konsekvenser for dit helbred. At kende de negative konsekvenser af overskydende natrium kan hjælpe dig med at motivere dig selv til at forbruge indsats for at spise en sundere kost.

Natrium Fakta

Natrium er et vigtigt mineral i kroppen. Det er en vigtig del af væske saldi og er nødvendige for, at de elektriske impulser der driver jeres hjerte, muskler, hjerne og nerver. De fleste af natrium i kroppen er placeret i dit blod, og i kroppens væv, er eksterne i forhold til de celler, der udgør din krop.

Det AMERIKANSKE Institute of Medicine anbefaler, at raske voksne indtager ikke mere end 2.300 mg natrium dagligt, hvad der svarer til en teskefuld bordsalt. Mennesker med højt blodtryk eller er i risiko for hjertesygdom bør begrænse natrium til 1.500 mg per dag.

Højt Blodtryk

Natrium trækker vand til det, på grund af dens elektriske ladning. Betydelige beviser for at forankre, at de høje natrium indtag medfører højt blodtryk. Som dit hjerte arbejder mod dette pres, er det anstrengelser, vokser sig større og til sidst ophører med at fungere, hvilket resulterer i hjertesygdomme. Højt blodtryk skader også mange andre organer i din krop.

Væskeophobning

Som natrium er gemt i den ekstracellulære eller interstitielle rum i din krop væv, din krop leder overskydende vand fra, at denne plads til at fortynde høj natrium niveauer. Dette manifesterer sig som væskeophobning eller poser under øjnene. Du kan have en oppustet og puffy udseende efter at have spist en høj salt måltid. Pres det overskydende vand også bidrager til højt blodtryk.

Nyresygdom

Nyrerne fjerner affaldsstoffer i blodet, især mineraler fra kroppen via urin. Konsekvent højt saltindtag stiller høje krav på dine nyrer. Øget saltfattig er korreleret med en højere forekomst af nyresten, mineralforekomster i dine nyrer. Derudover, højt blodtryk på grund af højt natrium indhold skader nyrerne i tillæg til andre organer.

Osteroporosis

Osteoporose er en svækkelse af din knoglestruktur under alderdom som følge af nedbrydning af mineraler fra dine knogler. Når du forbruge mere natrium end din krop har brug for, det er fjernet af dine nyrer. Dette trækker også andre mineraler, såsom calcium, fra din krop. Nogle beviser, der tyder på, at højt saltindtag korrelerer med svage knogler, ifølge Linus Pauling Institute.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære