Sund Kost >> Kost

Sunde Måder at Lave Sne Kegler

En isnende, kold sne kegle er en skattet sommeren hukommelse for mange, men den behandling er fyldt med sukker. Mens lejlighedsvis sne kegle ikke vil blæse din sund-kost plan, der regelmæssigt spiser disse godbidder kan få dig til at tage alt for meget sukker. Et par sunde makeovers, vil give dig mulighed for at nyde en sne kegle som en lækker dessert, som også leverer vigtige vitaminer og mineraler.

Ernæringsmæssig Information

Sne kegler er lavet af barbering eller til afbankning af is i små stykker, der ligner sne. I løbet af vinteren, mange mennesker nyder en kegle, der er lavet af ægte sne. Når isen er barberet, det er belagt med aromatiseret sirup, der bliver kegle en lys farve og giver en eksplosion af smag. Den sirup, der bruges på en traditionel sne kegle indeholder omkring 18 gram tilsat sukker per 1-ounce servering. Dette svarer til omkring 4,5 tsk sukker -- tre-fjerdedele af de 6 tsk anbefales som en daglig grænse for kvinder, og halvdelen af de 9 tsk anbefales til mænd. Sne kegle sirup indeholder 66 kalorier per ounce, men leverer ikke nogen essentielle næringsstoffer som fiber, C-vitamin og jern.

Juice

Erstatte sukkerholdige sirup med frugt juice. Brug 100 procent frugtsaft, fordi det ikke indeholder tilsat sukker, og det leverer også C-vitamin for dit immunforsvar og kalium til normal hjertefunktion. Støvregn en ounce eller to af grape, æble eller appelsin juice over din sne kegle. Lav din egen smag ved at blande to eller tre slags juice, såsom bær, grapefrugt eller tranebær. Et sprøjt af citron eller lime saft skaber en tærte, sne kegle og leverer en god dosis af vitamin C.

Mælk

Det er ikke kun mælk, som er fyldt med knogle-bygning calcium, det er også giver en cremet konsistens, og smag til barberet is. Fyld en kegle med barberet is og hæld mælk over toppen. Den resulterende sne kegle vil have en cremet konsistens, uden tilsat sukker. Kombinere mælken med friskpresset appelsinjuice, inden hælde det over sneen kegle som en anden måde at lave en nærende behandling. Resultatet vil smage ens, at en orange fløde frosne dessert, og den saft, der tilføjer en lille mængde af vitamin C.

Te eller Kaffe

Mange voksne nyde en forfriskende sne kegle, og hælde te eller kaffe over en unflavored sne kegle er en voksen måde at forberede det. Brug grøn te, som kan reducere din risiko for hjertesygdomme og visse former for kræft, ifølge en undersøgelse fra 2006 offentliggjort i "Journal of the American College of Nutrition." Eksperimentere med urte-te, som hibiscus eller kamille, at skabe en bred vifte af sne kegle smag. Og giver en fed smag til en sne kegle og kan sænke din risiko for Type 2-diabetes og leverkræft, i henhold til MayoClinic.com. Brug koldt, sort kaffe med en lille mængde mælk i stedet for fløde eller sukker for at holde den behandling, som nærende som muligt.

Yderligere Ideer

Frisk frugt er en sund kilde til fibre, som holder dit fordøjelsessystem fungerer korrekt. Det leverer også C-vitamin, A-vitamin og kalium. Sætte flere isterninger i en food processor og puls terninger, indtil de er i små stykker. Tilsæt frisk frugt til food processor og puls kombination, indtil det er godt kombineret. Overførsel ice blandingen, der serverer retter og nyde din behandling med det samme. At være kreativ med forskellige kombinationer af frugt. Prøv friske jordbær og citron, mango og lime, blåbær og kiwi eller melon og hindbær. Alternativt, top ice blandingen med 100 procent ananas juice og drys det med revet kokos for en piña colada-inspireret dessert. Puls isterninger med en lille mængde mørk chokolade, som indeholder antioxidanter, der kan hjælpe med at beskytte dig mod celle skader, der forårsager hjertesygdomme.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • unge pige, der spiser en sne kegle billede af Bo Widerberg fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære