Sund Kost >> Kost

Sunde Måder at Tilberede Fyldte Peberfrugt

Peberfrugt tilføje stykket, farve og en let sødlig smag med en salat eller grøntsager fad. De kan også blive smidt ind i en stir fry eller fyldt med ris, kød og andre ingredienser. Peber kommer i en række forskellige farver og kan spises rå eller kogt. Mens denne grøntsag, som er rig på næringsstoffer, med sunde ingredienser til at lave mad fyldt peberfrugt kan give dig en komplet, afbalanceret måltid.

Næringsstoffer

Peberfrugt er rige på C-vitamin, B6-vitamin, thiamin, beta-caroten og folat. De indeholder også kostfibre og antioxidant forbindelser såsom coumaric syre. Disse store peberfrugter varierer i farve afhængigt af, hvor tidligt i sæsonen, de er høstet. Grøn peber høstes først, mens gul, orange og rød peber høstes senere. EveryNutrient.com bemærker, at rød peberfrugt har betydeligt højere niveauer af næringsstoffer end grøn peberfrugt.

Magert Kød

Hakket kød er en traditionel ingrediens, som bruges til ting peberfrugt. Men, hakket oksekød og andre rødt kød er højere i fedt og kalorier, end jorden kylling eller andet fjerkræ. Texas A&M University anbefaler, at du bruger magert kød såsom jorden tyrkiet til at gøre fyldte peberfrugt. Andre sunde ingredienser omfatter hakkede løg, hakkede tomater, tomat sauce, strimlet kål og ris.

Brune Ris

Traditionelle fyldte peberfrugt opskrifter kombinerer ofte ris med kød og andre ingredienser. Brug brune ris i stedet for polerede, hvide ris tilføjer næringsstoffer og fibre for et sundere måltid. MayoClinic.com rådgiver, at spise fødevarer med højt i fiber letter flytning af fødevarer gennem fordøjelseskanalen og letter fordøjelsen.

Fuldkorn

MayoClinic.kom bemærker, at en høj-fiber kost kan også hjælpe med at reducere risikoen for fedme, hjertesygdomme og diabetes. Mens bell peberfrugter og andre grøntsager indeholder kostfibre, der tilføjer en stuffing lavet af fuldkorn kan gøre måltidet mere mættende og næringsrig. Hele korn som byg, linser og bønner, der er rig på fibre, protein, vitaminer og mineraler. Erstatning disse sunde ingredienser til kød og hvide ris, når de forbereder fyldte peberfrugt.

Lavt Indhold Af Natrium

Natrium findes naturligt i mange fødevarer, din krop har brug for dette væsentlige mineral til at hjælpe med at afbalancere væskeniveau. Men, Cleveland Clinic advarer om, at tilføje overskydende salt til din mad kan medføre, at kroppen til at beholde for meget vand. Dette kan føre til for højt blodtryk, hjertesygdomme og slagtilfælde. Reducere natrium i din kost ved at aroma kogte fyldte peberfrugt og andre fødevarer med krydderier og krydderurter i stedet for bordsalt. Også undgå eller begrænse forberedt saucer og salatdressinger, der er ofte højt i salt og sukker. I stedet bruge olivenolie og eddike.

Om Forfatteren

Nadia Haris er et registreret stråling terapeut, der har været at skrive om ernæring for mere end seks år. Hun er ved at færdiggøre sin Master of Science i ernæring med fokus på de ernæringsmæssige behov hos onkologiske patienter.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære