Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Vs. Usunde Fødevarer i de Studerendes Resultater

Superior-akademiske præstationer kræver, at den rette ernæring for at støtte sundhed og aktivitet af nerveceller i hjernen. Tilstrækkelig ernæring sikrer, at de studerende fuldt ud kan udtrykke deres potentiale til akademisk præstation. Derimod elever, der spiser usund kost kan halte i visse områder af læring og faglige kompetencer.

De Kognitive Evner

En blandet korn kost forbedrer kognitive præstationer i high school studerende, ifølge en undersøgelse offentliggjort i februar 2012 i tidsskriftet "Ernæring." I den undersøgelse, deltagerne spiste en blandet korn kost i ni uger. En kombination af neuropsykologiske tests og self-rating skalaer viste mindre mental træthed men ikke øgede kognitive evner med blandet korn diæt i forhold til den almindelige kost. Også, niveauer af et protein produceret af sunde hjerne-celler, der var væsentligt højere i de blandede korn gruppe, der angiver, at de blandede korn kan bedre hjernens sundhed.

Stress-Respons

Mindsket indlæringsevne hos underernærede børn, der stammer, i del, af nedsat reaktion på stress i et område af hjernen kendt som hypothalamus-hypofyse-aksen, eller HPA, ifølge Christopher Duggin, M. D., co-forfatter af "Ernæring i Pædiatri: Grundlæggende forskning, Kliniske Anvendelser." Dårlig ernæringstilstand kan føre til, at overskydende produktion af stresshormonet cortisol. Dette hormon, der er kendt for sin evne til at forberede kroppen til kamp-eller-flugt reaktion, har virkninger i hjernen, der hæmmer indlæring, hukommelse, opmærksomhed og impulskontrol. Børn, der spiser en usund kost, stærkt forarbejdede, næringsstof-fattige fødevarer har tendens til at have lavere prøveresultater og flere adfærdsmæssige problemer end deres ve og vel-plejet jævnaldrende.

Højere Testresultater

Mere mælk og mindre frugt juice gør børn klogere, ifølge en undersøgelse offentliggjort i februar 2011 udgave af "Journal of Skole Sundhed." Børn i undersøgelsen, der stillede mælk i forhold til frugt, juice eller andre sødede drikkevarer, og der spiste morgenmad regelmæssigt scorede højere på math test. Andre faktorer, der er forbundet med højere prøveresultater indgår den fysiske aktivitet, skole måltid pris og køn. Den samlede forbedring på 6,7 procent blev observeret for alle variabler kombineres.

Fødevarekvalitet

Spanske forskere har fundet ud af, at kvaliteten af morgenmad fødevarer unge spiser bestemmer deres akademiske præstationer. I undersøgelsen, som blev offentliggjort i juli-August 2008-udgaven af tidsskriftet "Ernæring Hospitalaria," 8 procent sprunget morgenmad og 68 procent spiste en dårlig kvalitet morgenmad. Piger i alderen 15 til 17 spiste de fattigste kvalitet morgenmad. Fødevarekvalitet viste en direkte relation til faglige præstationer. Forskere bemærk, at visse mentale processer, såsom forståelse, hukommelse og koncentration, blev ramt mere end andre, og at kvaliteten af fødevarer kan fortrinsvis indvirkning nogle fag mere end andre.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære