Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Godbidder til at Spise ved Dit Skrivebord på Arbejdet

Den automat på dit kontor kan være fristende, især når du står med en lang eftermiddag mellem frokost og middag. De fleste af de godbidder i automater er højt indhold af fedt og sukker og et lavt indhold af vitaminer og mineraler. Holde et stash af nærende behandler i dit skrivebord eller bryde rummet, og du vil altid have en velsmagende og sunde valg, når trangen til noget sødt hits.

Frisk Frugt

Frisk frugt er naturligt sød, og er en nem måde at indarbejde en godbid i din hverdag. Rør hakkede frugt i en liter almindelig yoghurt og dryp med honning. Bananer, ferskner, druer, ananas og kiwi parre godt med yoghurt, og hver leverer en sund dosis af kalium, fibre og vitamin C. Sprede et æble med peanutbutter til en anden sød behandler, der også leverer hjerte-sunde umættede fedtstoffer og protein. Hvis dit kontor har en blender, puré frisk frugt med et lavt fedtindhold, plain yoghurt og is for en forfriskende og nærende smoothie.

Mørk Chokolade

Mens du ikke ønsker at spise store mængder af chokolade, et lille stykke mørk chokolade vil tilfredsstille din søde tand og give en dosis af antioxidanter som godt. Den flavanols i de kakaobønner, der anvendes til at gøre mørk chokolade kan hjælpe med at beskytte mod hjertesygdomme, MayoClinic.com rapporter. Mørk chokolade kan også sænke blodtrykket og forbedre vaskulære funktion. Vælg mørk chokolade, som har et kakao-indhold på mindst 65 procent for at få den mest ernæringsmæssige fordele. Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen i pausen rummet og bruge det som en sød dip til friske jordbær eller mango skiver. Sandwich en mørk chokolade kvadrat mellem to hel-hvede graham crackere som en anden nærende måde at nyde den behandling, ved dit skrivebord.

Frosne Godbidder

Hvis dit kontor har en fryser i pausen rummet, bruge det til at holde sig sund frosne godbidder ved hånden. Lager fryseren med frosne stænger med frisk frugt og 100 procent frugtsaft. Mange mærker af frossen frugt barer levere en sund dosis af C-vitamin og fibre. Fryse en karton yoghurt til en anden nærende snack, til at nyde på dit skrivebord. Dyp en banan i smeltet mørk chokolade, roll i hakkede valnødder og fryse i en sund godbid, der leverer kalium, fiber, protein og vitamin E. Lå druer eller blåbær i enkelt lag på en bakke og fryse dem til en forfriskende behandling du kan nyde, mens du arbejder.

Ekstra Godbidder

Tørret frugt indeholder en sund dosis af kalium, fibre og C-vitamin og er en sund måde at tilfredsstille din lyst til en godbid. Spise det almindeligt eller rør det i en kasse med lavt fedtindhold, plain yoghurt. Tilsæt tørret frugt til trail mix er en anden måde at lave et sundt arbejde snack. Rør frisk frugt i fedtfattig hytteost og dryp med honning til en proteinrig snack, som leverer også C-vitamin og calcium. En sandwich lavet med peanut smør og honning er en anden sund snack, som du kan nyde på dit skrivebord.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • tørret frugt og nødder billede af Alison Bowden fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære