Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er en Sund Periode til at Miste 35 Pounds?

Skrevet af Nina K. ; Opdateret December 27, 2018

Du kan føle som om du ikke kan kaste vægt for hurtigt, men på trods af hvad du kan se på reality tv, hurtigere er ikke altid bedre. Til sikker og bæredygtig vægttab, har til formål at tabe 1 til 2 pounds hver uge, idet cirka fire til otte måneder at tabe 35 kg. Opnå dette med en kombination af kost og motion. Stress reduktion kan også være en hjælp ved bekæmpelse af angst-relaterede binges og sænke niveauet af cortisol, en angst-induceret hormon, der signalerer din krop til at lagre abdominal fedt.

Crash Kost Farer

Du vil kunne slippe vægten i et par måneder på et nedbrud kost, men der er ingen måde at opnå varige resultater -- plus, kan du skade dit helbred. Alvorlige kalorie begrænsning fører til muskel-og vand, tab og bringer din krop i sult-tilstand, der sænker stofskiftet. Når du begynder at spise normalt igen, vil vægten kommer tilbage. Bortset fra kortvarige resultater, fad kostvaner dræne din krop for vigtige næringsstoffer og opmuntre til mad cravings.

At Spise Sundt

Snarere end at nå frem til kost fødevarer, der kan være næringsstof-fattige, at planlægge dine måltider omkring nærende, lavt kalorieindhold ingredienser. Fyld halvdelen af din tallerken med friske eller dampede frugter og grøntsager, og den anden halvdel med hele korn som majs tortillas, hele hvede brød og ris og magre proteiner såsom tofu, bønner, fisk, lys kød, fjerkræ og fedtfattig ost. Undgå stegt mad, og få dit fedt fra nødder, avocado, raps olie og andre vegetabilske kilder. Drikke vand hele dagen for at afværge sult-det er let at forveksle tørst for sult.

At Tælle Kalorier

Med sund mad valg, og mindre portioner, kan det ikke være nødvendigt at tælle kalorier. Men tracking energi i forhold til energi er en fremragende måde at beregne, hvor lang tid det vil tage at tabe vægt. Et pund af fedt er lig med 3500 kalorier. Derfor kan du tabe et kilo eller to om ugen ved at spise 500 til 1.000 færre kalorier, end du forbrænder hver dag. Dyppe under 1.200 daglige kalorier kan føre til fejlernæring, men, så ikke forsøge en sådan begrænsning uden en læges godkendelse.

Øvelse

Motion hjælper dig med at tabe vægt nu og holde det ud for evigt, afbrænding af kalorier, samtidig med at opbygge lean muskelmasse. Og da muskler kræver energi til vedligeholdelse, din hvile stofskifte vil stige. For at opnå optimale resultater, mål for 150 til 300 minutter om ugen med moderat aerob aktivitet, såsom hastighed walking eller cykling på jævnt terræn. Eller, får 75 til 150 minutter om ugen kraftig motion, såsom at køre eller hoppe reb. I tillæg til aerob øvelse, udføre styrketræning mindst to gange ugentlig, der er målrettet mod alle de store muskelgrupper. At løfte vægte eller udfører krop-vægt øvelser som mavebøjninger, og crunches kan betegnes som styrketræning.

Om Forfatteren

Nina K. er en Los Angeles-baserede journalist, som er blevet offentliggjort af USAToday.com, Fitday.com Sund levevis Magasin, Økologisk Myndighed og mange andre print og web-publikationer. Hun har en filosofi-grad fra University of Colorado og en journalistik certifikat fra UCLA.

ADVERT

Mest populære