Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Taco Salat Med Jorden Tyrkiet

En taco salat lyder som et sundt måltid, men det er ikke nødvendigvis sandt. Den ernæringsmæssige værdi af en taco salat, afhænger af de ingredienser, der anvendes til at forberede det. En fastfood taco salat kan have så meget som 48 gram af total fedt og 16 gram mættet fedt. Restaurant taco salat, kan også indeholde så meget som 1,935 mg natrium. Gøre en taco salat derhjemme ved hjælp af jorden tyrkiet og andre sunde ingredienser, og du kan nemt øge den ernæringsmæssige værdi af et måltid.

Jorden Tyrkiet

De fleste taco salater er lavet med hakket oksekød, der kan have langt mere mættet fedt end jorden tyrkiet. En 3-ounce servering af hakket oksekød indeholder 13 gram fedt i alt, hvoraf 4.9 gram er mættet. I sammenligning, en 3-ounce servering af magert hakket kalkun indeholder 9.86 gram fedt, med 2,5 gram mættet. Dræne jorden tyrkiet før du tilføjer den til dine taco salat til at reducere det mættede fedt indhold endnu mere. At holde dit indtag af mættet fedt lave hjælper med at reducere din risiko for visse kroniske helbredsproblemer som hjertesygdomme.

Sunde Tilføjelser

Tilføj generøse mængder af friske grøntsager til jorden tyrkiet til at skabe en nærende taco salat. Brug romaine salat og tomater for at tilføje A-vitamin, C-vitamin og kalium. Hakkede løg også tilføje en lille mængde af vitamin C. Sorte oliven og avocado tilføje hjerte-sunde umættede fedt til din salat. Tilføj fedtfattig ost til at øge calcium indhold af taco salat. Lav-natrium dåse pinto eller sorte bønner tilføje protein og fiber. Knuse bagte tortilla chips og drys dem over toppen af din salat for at tilføje stykket.

Ingredienser for at Undgå

Jorden tyrkiet og friske grøntsager er sunde tilføjelser til en taco salat, men selv hvis du bruger disse sunde ingredienser, andre tilføjelser kan reducere den ernæringsmæssige værdi af en taco salat. Spring creme fraiche, der kan tilføje 2.37 gram fedt i alt per spiseskefuld, herunder 1,3 gram mættet fedt. Mange restaurant versioner af taco salat serveres i en stegt tortilla shell. Pass på denne mulighed, fordi det tilføjer en betydelig mængde af mættet fedt og natrium. Opt for hele bønner snarere end refried bønner, fordi stegt versioner er ofte tilberedt med svinefedt, som tilføjer indhold af mættet fedt til taco salat.

Tips

Kig efter de magreste jord tyrkiet til rådighed. Visse mærker af jorden tyrkiet er lavet med mørkt kød og hud, hvilket kan gøre det lige så fede som hakket oksekød. Lean jorden tyrkiet er lavet med bare hvide kalkun kød og indeholder langt mindre fedt. Lav din egen salsa til at toppen din salat. Kombinere hakkede tomater, løg og jalapenos med en tvangsindløsning af lime saft og et drys hvidløgspulver. Hjemmelavet salsa tilføjer smag til din salat, men det indeholder langt mindre natrium end på flaske versioner. Se efter lav-natrium bagte tortilla chips til at reducere natrium indhold af taco salat endnu mere. Hvis du nyde creme fraiche på din salat, opt for en reduceret fedtindhold eller uden fedt version.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære