Sund Kost >> Ernæring

Sunde Snacks til Småbørn Med kidneybønner

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 27, 2018

Småbørn kan være kræsne, og kan kun spise en bid eller to måltider, men snacks kan hjælpe supplement. Snacks er en vigtig del af dit barns kost, fordi de hjælpe med at sikre, at hun får alle de næringsstoffer, som hun har behov for til at vokse og udvikle sig normalt. Kidney bønner, er en nærende snack fødevarer, der leverer essentielle vitaminer og mineraler. Dit barn kan slå op i hendes næse ved almindelig kidney bønnerne, men brug dem til at skabe spændende og velsmagende snacks, og dit barn kan begynde at anmode om dem.

Næringsstoffer

Tre spiseskefulde af kidney bønner, er en passende portionsstørrelse for et lille barn snack. Denne portion indeholder 39 kalorier og 0 gram fedt. Dit barn får også 2.52 gram af 13 gram protein hun har brug for hver dag. Protein er vigtig i den tidlige barndom, fordi det understøtter vækst og udvikling af dit barns celler og væv. Den samme portion indeholder 2.4 gram fiber. Dit barn har brug 19 gram fibre om dagen for at fremme en sund fordøjelse. Tre spiseskefulde af kidneybønner også give 0.6 mg 7 mg af jern dit barn har brug for på en daglig basis. Strygejern understøtter produktionen af røde blodlegemer og ilt transport. En servering af kidney bønner indeholder også små mængder af calcium, kalium og folat.

Kidney Bean Puré

Kombinere lav-natrium dåse kidney bønner i en blender med et lille dryp af ekstra jomfru olivenolie. Puré bønnerne, indtil de er helt glat. Tjene kidney bean puré med hele hvede brød eller pitabrød. Grøntsager også parre godt med kidney bean puré. Hak friske grøntsager i små stykker og rør dem i den bønne puré. Gøre de stykker små nok til, at de ikke udgør en risiko for kvælning. Tjene blandingen med en ske, eller stykker af hele hvede brød. Sprede kidney bean puré på et udsnit af hele hvede toast eller rulle den ind i en hel korn tortilla som nye måder at tjene nærende snack.

Kidney Bean Kombinationer

Hak lav-natrium kidney bønner i halve eller kvarte, som vil hjælpe med at forhindre kvælning. Rør små stykker kogt pasta eller ris til bønner for en snack, der er rig på fibre og protein. Visse frugter parre godt med den milde smag af bønner og tilføje C-vitamin og kalium til dit barns snack. Skær friske ferskner i små stykker og rør dem i hakkede kidney bønner. Nektariner og blommer er yderligere frugter, der komplementerer smagen af bønner.

Ristede Kidneybønner

Stege kidney bønner, for at skabe en sprød snack dit barn er tilbøjelige til at nyde. Skyl og dræn kan en for lav-natrium kidney bønner. Skær hver bønne i to halvdele. Kast den kidney bean halvdele med en lille smule af ekstra jomfru oliven olie og steg dem, indtil de er lidt sprøde. Sæson dem på forskellige måder for at skabe nye varianter til dit barn. Tørret rosmarin, timian, dild eller endda kanel kan forbedre smagen af bønner. Tillader bønnerne køle af, inden du serverer dem.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære