Sund Kost >> Ernæring

Sunde Snacks til en Tre-År-Gammel til at Spise

Med så meget opmærksomhed i medierne om fedme blandt børn og betydningen af at spise sundt, du ved, du burde være at fodre dine børn nærende fødevarer. Nogle gange, dog fristelsen af færdigpakkede og klar til at gå snacks kan vise sig at være for meget. Til at hjælpe med at undgå fristelsen, har en psykisk opgørelse af sunde, men børne-venligt, snacks, der er nem at tilberede. Få kreativt, lad dine børn, hvis de er i stand, og temmelig snart, de vil være at gøre specielle ønsker til frugt, grøntsager og alle mulige sunde godbidder.

Frugt

Alle ved, at frisk frugt er godt for dig, men nogle gange bare noshing på et æble eller banan kan være kedeligt-især til børn. Mix det op ved at tilbyde frugt salat med en blanding af tropiske frugter, at de ikke spiser ofte, eller bruge din blender til at lave en smoothie med frosne frugt, yoghurt, og et stænk af 100 procent juice. Prøv nogle skiver frugt stykker med en side af fedtfattig yoghurt til at dyppe med, eller sprede lidt jordnøddesmør på en banan og tilsæt lidt chokolade sprinkles. De frugter, der giver de vitaminer og mineraler som vitamin A og C, kalium, mens yoghurt og peanut butter vil give calcium og protein.

Grøntsager

Få din søn eller datter til at spise deres grøntsager er ikke helt så hårdt, når du klæde dem op en lille smule. Gør det sjovt for børn ved at tilbyde dem et parti af myrer på en log – bare tilføje peanut smør og rosiner til selleri, og du har fået en kilde af protein og jern, der ligner lidt rosin myrer marcherer langs selleri-log. Gulerødder og skåret i skiver peberfrugt smager meget bedre, når de er dyppet i hummus eller low-fat ranch dressing. Disse grøntsager er fyldt med vitaminer A og C, og protein og fiber i hummus give denne snack et ekstra boost.

Mejeri

Der er masser af fødevarer, mejeri-kategori, der kan lave en hurtig snack til børn. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture har også besluttet, at størstedelen af calcium indtag kommer i form af mejeriprodukter som mælk, ost og yoghurt, og det er en vigtig del af et barns kost. Tilbud ost i skiver som en snack, enten på egen hånd eller med andre sunde snacks, såsom saltstænger eller hele hvede tortillas. Yoghurt er en anden nem løsning, og det er enkel og hurtig at blande i andre sunde godbidder, gerne frugt eller nødder, til en ekstra næringsstof boost.

Slik

Tilbud sundere søde alternativer i form af fedtfattig frossen yoghurt, banan is pop eller peanut butter balls. Frossen yoghurt, som er en god kilde til calcium, kan være toppet med frisk frugt, og du kan endda tjene det i en isvaffel for ekstra sjov. Banan ice pops er let at lave – og de har kalium og protein. Skræl en banan, dyp det i nogle fedtfattig yoghurt og derefter rulle det i nogle knuste hele korn korn. Fryse det for en sommer snack. Peanut butter balls komme med protein og fibre, bare knuse nogle bran flakes, bland den med peanut butter og form den til kugler, som du kan rulle i graham krakker krummer for ekstra knas og smag.

Om Forfatteren

Perry Miller er uddannet fra Missouri State University i 2005 med en bachelor-grad i journalistik og ernæring sciences. Hun dækker sundhed, fitness og ernæring til forskellige print og online publikationer.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære