Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Snacks Med Ingen Sukker, Ingen Mel, Ingen Mejeriprodukter

Skrevet af Corinne Goff; Opdateret November 27, 2018

Undgå sukker, mel og mælk og mejeriprodukter kan forlade dig følelsen begrænset til, hvad der er til rådighed til at snack på. De fleste emballerede snack fødevarer, der indeholder mindst ét af disse ingredienser. At holde et udbud af sunde, naturlige fødevarer på hånden vil sikre, at du nemt kan sammensætte en sund snack. Hold det simpelt, men tænk uden for boksen, og du vil opdage, at du har en overflod af muligheder.

Frugt og Nødder

Sund og bærbare, frugt og nødder er en fantastisk snack kombination. Du får en balance af proteiner, fedt og kulhydrater sammen med masser af fibre, der vil efterlade dig tilfreds. Den sødme, der findes i frugt er fra deres naturlige sukker-meget anderledes end de melis, stærkt forarbejdede hvidt sukker fra sukkerrør. Prøv æble-skiver med peanut butter, frisk ananas stykker med et par mandler eller trail mix, der består af tørret frugt og nødder.

Grøntsager og Protein

Grøntsager parret op med en kilde af protein gøre en fornøjelig, næringsstof-tætte snack. Dip gulerod og rød peber i strimler hummus eller sort bønne dip. Lave en ikke-mejeri creme fraiche dip fra usødet soja yoghurt, urter og krydderier og serveres med cherry tomater og broccoli buketter. Sprede lidt mandel smør på selleri, toppen af en salat med tahini dressing eller ting, champignon caps med krabbekød.

Solid Fuldkorn

En skål havregryn, brune ris eller quinoa kan gøre et at udfylde en snack. Fuldkorn er en god kilde til komplekse kulhydrater og fibre, som vil give langvarig energi. Gran dem op med noget velsmagende som en lidt tamari eller et krydderi blanding. Eller prøv omrøring i frugt og nødder til sødme og crunch. Popcorn uden smør, usødet müsli og usødet ris kager er et par eksempler mere på en hele korn snack.

Smoothies

Start med en usødet ikke-mejeri mælk som soja -, mandel -, ris, kokos eller hamp. Resten er op til dig og din smag præferencer. Frisk eller frossen frugt, en håndfuld nødder eller frø, og selv et par spinat eller grønkål blade for ekstra næringsstoffer kan være blandet sammen til at lave en forfriskende mellemmåltid. Kast i en avocado for at tilføje cremethed og hjerte-sunde fedtstoffer. Kig i dit køleskab for nogen frugt eller grøntsager, der skal spises, blande dem op og nyde din vitamin-pakket smoothie.

Om Forfatteren

Corinne Goff er en registreret diaetetiker i Rhode Island, der fungerer som en ernærings-konsulent i en privat praksis. Hun skriver en ernærings-blog, der fokuserer på naturlige, hele fødevarer. Goff har en bachelorgrad i psykologi fra Salve Regina University og en bachelor of science grad i ernæring fra University of Rhode Island.

ADVERT

Mest populære