Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Snacks i Stedet for Ost & Kiks

Spise en lille, næringsrig snack et par timer før frokost eller middag kan øge din energi niveauer og hjælpe med at bekæmpe sult, hvilket gør dig mindre tilbøjelige til at spise for meget ved måltiderne. Mens ost og kiks kan være både opkvikkende og mættende, der leverer langsomt optages protein og fedt sammen med let tilgængelige kulhydrater, ost er generelt højt indhold af mættet fedt og de fleste kiks er lavet af mindre nærende raffineret korn. En 1-ounce skive cheddar-ost indeholder 113 kalorier, omkring 7 gram protein 9.3 gram, for det meste mættet fedt, og fem gennemsnit snack-type runde kiks give omkring 80 kalorier, næsten 10 gram kulhydrater og meget lidt fiber. Talrige snack fødevarer er væsentligt højere, næringsstoffer, men i lige så tilfredsstillende.

Fuldkorn Toast

Hele korn brød er et ideelt udgangspunkt for et utal af nærende snack muligheder. Et typisk stykke af hel-hvede toast har 76 kalorier, 4 gram protein 2.3 gram fiber. For en enkel og mættende snack, smøre en klat hummus på fuldkorn toast, og top den med skiver af modne, smøragtig, avocado, en frugt, der er rig på fibre, kalium og hjerte-sunde monoumættede fedtsyrer. For en proteinrig snack, der er rig på omega 3 fedtsyrer, smøre peberrod hummus eller anden krydret, lav-kalorie spredes på fuldkorn toast, og top den med agurk skiver og røget laks. Alternativt kan sprede en spiseskefuld frisk basilikum pesto på tværs af et udsnit af hele korn brød, top med hakkede tomater, friskkværnet sort peber og en støvregn af olivenolie og ristet brød det under slagtekyllinger.

Små Salater

En lille portion af en korn - eller bælgplanter-baseret salat, der inkorporerer andre nærende komponenter, der gør en sund, nem snack. Kast kogt og afkølet hele korn orzo pasta med finthakket rød, orange, gul og grøn peber, lidt olivenolie og lidt friskkværnet sort peber. Lav et koldt quinoa salat ved at kombinere kogte og afkølede quinoa med sorte bønner, majs, hakkede tomater og en smule smuldret gedeost. Gedeost er generelt lavere i kalorier og fedt, end ost fra køer -- 1 ounce af blød gedeost har 76 kalorier, 5.25 gram protein og næsten 6 gram fedt. For et højt proteinindhold, høj-fiber, nærende salat, som du kan spise kolde eller opvarmes forsigtigt, kombinere navy, rød nyre og adzuki bønner med finthakket rødløg, hakket frisk koriander og en let vinaigrette. Sådanne salater typisk vare flere dage i køleskab, så du har mulighed for at øse ud af en lille servering, når sultestrejker.

Frugt Bindinger

Frugt er generelt en glimrende kilde af let tilgængelige kulhydrater, og de fleste sorter er rig på vitaminer, mineraler og phytonutrients. Friske blåbær, hindbær, brombær og jordbær parre godt med yoghurt, der, som ost, giver protein og fedt. Græsk yoghurt er højere i protein end konventionelle yoghurt; vælge en almindelig, lav-fedt udvalg til at minimere dit indtag af tilsat sukker og mættet fedt. En kop almindelig, høj-protein, et lavt fedtindhold yoghurt giver omkring 150 kalorier, næsten 13 gram protein 3.8 gram fedt. Yoghurt er et supplement til andre frugter, for -- blanding af 1/2 kop almindelig, fedtfattig yoghurt, is og skiver peach for en tilfredsstillende mid-formiddag snack. For et lys, mættende snack, sprede en lille mængde af almindelig mandel-eller jordnøddesmør på sprød æble-skiver. Top frisk fig halvdele med en blanding af gedeost og hakkede, ristede mandler til en klassisk sød og lækker snack.

Overvejelser

Nødder er en ideel gå til snack, fordi de er en væsentlig kilde til kulhydrater, protein og mest umættede fedtsyrer, hvilket gør dem til en energigivende, mættende snack, der alle på deres egen. En ounce af mandler, eller om 23 nødder, giver 163 kalorier, i omkring 6 gram protein, 14 gram for hovedsageligt at umættede fedt og 6 gram kulhydrater, som 3.5 gram fiber. Fordi de er fyldt med kalorier og næringsstoffer, du kan generelt dæmpe snack-tid sult med blot en håndfuld nødder. For en lidt mere omfattende snack, prøv at parre en håndfuld nødder med en håndfuld tørret frugt, såsom tørrede blåbær, tranebær eller goji-bær.

For et sundere tage på ost og kiks, skal du vælge kiks lavet af fuldkorn og top dem med fedtfattige versioner af din yndlings ost, eller vælg fedtfattig hytteost, som er både højere proteinindhold og lavere indhold af fedt og kalorier end de fleste mursten oste.

Om Forfatteren

Baseret lige uden for Chicago, Meg Campbell har arbejdet i fitness-branchen siden 1997. Hun er blevet skriftligt sundhed-relaterede artikler siden 2010, primært at fokusere på kost og ernæring. Campbell, der deler sin tid mellem sin hjemby og i Buenos Aires, Argentina.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære