Sund Kost >> Ernæring

Sunde Snacks til Børn på Udendørs Spil

Børn, som spiser en sund og afbalanceret kost, får de vitaminer og mineraler de har brug for for at fungere godt inden for deres valgte sport. De fleste børn har brug for en lille snack til at tanke op i løbet af et spil. Når spillet spilles udendørs i solen, en snack kunne være endnu mere vigtigt. Den rigtige snack vil opdatere dit barn, tanke hans krop og give ham udholdenhed til at fortsætte med at spille, varmt vejr.

Frugt og Grøntsager

Friske frugter og grøntsager essentielle vitaminer og mineraler, dit barn har behov for at klare sig godt. Broccoli buketter er en nærende mulighed for at levere calcium, et næringsstof dit barn atlet har brug for at opbygge stærke knogler og reducere sin risiko for knoglebrud. En lille spinat salat er nem at pakke, hurtig til at spise og leverer en sund dosis af jern. Dit barn atlet har brug for masser af jern, fordi det hjælper med at levere ilt til alle dele af hans krop. Tørret frugt er også en god kilde til jern. En banan indeholder kalium, der hjælper med at dit barns muskler fungerer korrekt. Bær, vandmelon, appelsiner, baby gulerødder og selleri sticks er forfriskende valg, der kan hjælpe med at holde dit barn hydreret, mens han spiller uden.

Nødder og Frø

Nødder og frø er sunde kilder til protein, en af de mest vigtige næringsstoffer for børn, der dyrker idræt. Protein er afgørende for reparation og genopbygning af muskler og hjælper også med at forsyne dit barn med energi. Pack enkelte portioner af valnødder, mandler, pistacienødder, cashewnødder, jordnødder, græskarkerner eller solsikkekerner. En håndfuld nødder mellem spiller vil tanke op dit barn og hjælpe ham med at spille sit bedste. Trail mix er lavet med nødder, frø og tørret frugt er en anden sund indstilling.

Fuldkorn

Kulhydrater er en vigtig energikilde under sport spil. Uden kulhydrater, dit barns udholdenhed kan lide. Ikke alle kulhydrater er ens, og hele korn er den sundeste valg. Fuldkorn indeholder flere fibre og er som regel lavere sukkerindhold end raffineret korn. Medbringe en mini hele hvede bagel med en smøre af jordnøddesmør eller hele korn crackers med mandel smør. Hele korn, morgenmadsprodukter er en anden sunde indstilling, at også indeholder jern. Muffins lavet med hele hvedemel og tørret frugt levere en sund dosis af kulhydrater så godt.

Ekstra Snacks

Fødevaresikkerhed er et problem med udendørs spil, men mange fødevarer, der er sikre at spise, så længe de er gemt i en køler med masser af is. En lean tyrkiet sandwich lavet på hele hvede brød leverer protein og kulhydrater. Ost terninger eller en karton med yoghurt, er også sunde kilder til protein. Hummus og friske grøntsager eller en frugt-smoothie forsyne dit barn med fibre, kulhydrater og essentielle næringsstoffer.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære